?>

CVP: Hepsini yurdumuzdan kovacağız

Muğla’nın Milas ilçesinde Akbelen direnişine destek veren Cumhuriyetçi Vatanseverler Partisi (CVP) Sözcüsü İsmail Hakkı Atal, “Beşli-Onlu çete fark etmez, hepsini yurdumuzdan kovalayacağız” dedi.

ÇEVRE - 1 yıl önce

Muğla’nın Milas ilçesinde Akbelen direnişinin 3’ncü yılında destek için Muğla’nın Milas ilçesi İkizköy’e giden Cumhuriyetçi Vatanseverler Partisi (CVP) üyeleri köylüler ile bir araya geldi. CVP Sözcüsü İsmail Hakkı Atal, direniş alanından mesajlar vererek, “Beşli-Onlu çete fark etmez, hepsini yurdumuzdan kovalayacağız” dedi.

Daha önce Akbelen çadır direnişine destek olmak amacıyla bölgede kamp yapma kararı alan CVP yönetimi parti sözcüleri İsmail Hakkı Atal ve Serkan Öz ile birlikte İkizköy’e gitti.

 

MÜCADELEMİZ ÜLKEMİZ İÇİN

Mücadele veren köylülerin her zaman yanında olduklarını belirten Atal, ülkenin dört bir yanındaki çevre direnişlerine koştuklarını belirterek, “Nerede bir çevre katliamı varsa her zaman CVP olarak sorumluların ensesinde olacağımızı herkes bilsin” dedi.

1 Eylül Dünya Barış günü ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutlayan Atal, ’24 Temmuz 2023’te AKP bir hiç uğruna Akbelen ormanını Nihat Özdemir ve İbrahim Çeçen için kestirdi. Onların parası için Bodrum ve Milas susuz kaldı. Biz yıllardır bunu söylüyoruz. Akbelen’e tekrar sahip çıkmaya geldik. Yeniköy ve Kemerköy Termik Santralleri Bodrum ve Milas nüfusu kadar su tüketiyor. AKP’nin bu yönetimi ülkemizi ve Türk halkını çöküşe doğru götürüyor” ifadelerini kullandı.

 

AKP 15 YILDA 286 BİN MADEN RUHSATI VERDİ

Uçakla giderken aşağıya bakıldığında her şeyin göründüğünü belirten Hakkı Atal, “Türkiye’nin her tarafı delik deşik. İngiliz, Kanadalı, Amerikalı altın madencileri ve onların yerli işbirlikçileri Mehmet Cengizler, Nihat Özdemirler, İbrahim Çeçenler Türkiye’yi tarumar etmeye çalışıyorlar. Ama biz bunları engelleyeceğiz. Enerji ve maden şirketleri araç olarak kullanılarak Türk halkı ve Anadolu mülksüzleştiriliyor. Limak, İçtaş, Cengiz Holding, Beşli-Onlu çete farketmez, hepsini yurdumuzdan kovalayacağız” diye konuştu.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris sahilde antrenman yapan çocuklar şikayet edildi

2024-08-27 13:49 - Marmaris

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Ferdi Kadıoğlu, gelişimiyle Premier Lig’e adım attı

2024-08-28 11:14 - Spor

SERÇE PARMAK DEYİP GEÇME: İŞTE MARİFETLERİ

2024-08-28 11:59 - Genel

Marmaris'te su yogası ve nefes çalışması

2024-08-27 12:49 - Marmaris

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

Bodrumlu balıkçılar, 316 kiloluk dev orkinos yakaladı

2024-08-31 14:10 - Genel

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

İlgili Haberler

Milas'ın İçme Suyu İhtiyacı MUSKİ İle Karşılanıyor

16:18 - ÇEVRE

Milas Belediyesi'nden Kapsamlı Temizlik Seferberliği

14:13 - ÇEVRE

Vektörle Mücadele Yatağan'da Ele Alındı

14:13 - ÇEVRE

Bodrum'da Çarşamba Günleri Temizlik Seferberliği

11:22 - ÇEVRE

Dalaman'da Atık Yağlar Değerleniyor

15:57 - ÇEVRE

Günün Manşetleri

AK Parti heyeti şehit ailesi ile bir araya geldi

14:22 - İnsan

Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü

14:15 - Spor

Kayıp Tır Şoförü İçin Gaiplik Kararı Alındı

14:06 - İnsan

Milliler, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi

14:02 - Spor

Sigaranın çıkardığı yangın hastaneyi küle çeviriyordu

13:46 - Asayiş