?>

Darbedilip kemerle boğulmaya çalışılan şahsın 4 akrabası gözaltına alındı

Uşak’ta bir kişinin darp edildiği olayda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanırken 2 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olay anı ise bir vatandaşın cep telefonuna an be an kaydedildi.

Asayiş - 6 ay önce

Uşak’ta akrabaları olan kişiyi boğazını kemerle sıkarak sokak ortasında darbeden 4 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 2 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olay, 16 Haziran günü Uşak merkeze bağlı Kemalöz Mahallesi Mehmet Topaç Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.A. (46) ile akrabaları olan M.D. (46), Ş.D. (41), F.D. (19) ve Y.D. (24) arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ş.D., E.A.’nın boğazını kemerle sıkarak darbetti.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince E.A. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan 4 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. ve Ş.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Olay anı ise bir vatandaşın cep telefonundan anbean kaydedildi. Uşak Valiliğinden olaya ilişkin açıklama

Uşak Valiliğince sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada ise, "Çeşitli basın-yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında, ilimiz Kemalöz Mahallesi Mehmet Topaç Bulvarı üzerinde meydana gelen darp olayıyla ilgili paylaşımlar yer almaktadır. Olayın, akraba olan şahıslar arasındaki alacak verecek meselesinden kaynaklandığı anlaşılmıştır. Darp olayına karışan 4 şüpheli yakalanmış olup, Uşak Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde adli işlemleri yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

‘Küçük Antalya’ Amasya’da domates hasadı başladı

2025-06-11 09:41 - Ekonomi

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

İlgili Haberler

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

03:25 - Asayiş

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

03:10 - Asayiş

Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı

03:02 - Asayiş

Malatya’da "dur" ihtarına uymayan sürücü gözaltına alındı

02:39 - Asayiş

Kayseri’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan alkollü sürücü alkometreyi üflemek için direndi

02:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

Seyir halindeki işçi servisi alev aldı

15:42 - Asayiş

FETÖ’nün sözde Ürgüp ilçe sorumlusu yakalandı

15:32 - Asayiş

Park halindeki duvarda asılı kaldı

15:25 - Asayiş

100 yıllık tarih yeniden canlandı

15:14 - Kültür Sanat

Bıçaklanmış halde ölü bulunan kadın son yolculuğuna uğurlandı

15:01 - Asayiş