?>

Darıca Belediyesi’nden, Başkan Bıyık’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Darıca belediyesi'nde zabıta personeli intihar etmiş, tabancasından çıkan kurşun belediye başkanı muzaffer bıyık'ı yaralamıştı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, başkan bıyık'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Asayiş - 3 ay önce

Darıca Belediyesi’nde zabıta personeli intihar etmiş, tabancasından çıkan kurşun Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı yaralamıştı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, Başkan Bıyık’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Başkan Muzaffer Bıyık ile konuşmak için belediye binasına gelen zabıta personeli Kerim D. (35), yanında bulunan tabancayı kafasına dayayarak ateş etti. Tabancadan çıkan kurşun, Başkan Muzaffer Bıyık’ın koluna da isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan zabıta personeli Kerim D. ve Muzaffer Bıyık, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Zabıta personeli, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. "Sağlık durumu iyi"

Darıca Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde, belediyemizde görevli bir personelimizin yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulunması sonucu, olay yerinde bulunan Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık seken bir kurşunla yaralanmıştır. Başkanımız derhal Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış, yapılan kontroller sonucu sağlık durumunun iyi olduğu ve olaydan sadece ufak bir sıyrıkla etkilendiği tespit edilmiştir. Başkanımızın genel durumu iyi olup, tedbir amaçlı müşahede altındadır. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili adli süreç başlatılmış olup, konu emniyet ve yargı makamlarının takibindedir. Sürece dair gelişmeler oldukça kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır" denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

İlgili Haberler

Alkol içip trafiğe çıkan şoför, polisi suçladı: "Ekmeğimi sen mi vereceksin"

04:36 - Asayiş

Ehliyetsiz sürücü başkasının ehliyetiyle uygulamadan geçmek istedi, 37 bin 354 TL ceza yedi

04:01 - Asayiş

Kütahya’da düğün yemeğinden 21 kişi zehirlendi

03:33 - Asayiş

Muğla’da havalimanı otobüsü kaza yaptı: 5 yaralı

02:40 - Asayiş

Kütahya’da 4.5 büyüklüğünde deprem

02:06 - Asayiş

Günün Manşetleri

Galatasaray, Liverpool maçı hazırlıklarına başladı

15:02 - Spor

Danimarka’da "tanımlanamayan dron" alarmı devam ediyor

14:27 - Asayiş

Kadın kılığında evlerin balkonuna dadanan hırsız tutuklandı

14:26 - Asayiş

Fenerbahçe Beko'nun Yıldızı Jilson Bango Dizinden Ameliyat Edildi

14:22 - Spor

Jandarma Baskınıyla 8.081 Adet Uyuşturucu Hap Yakalandı

14:12 - Asayiş