?>

Demirçalı: "Belediyemizin tek kuruş borcu kalmamıştır"

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI ALİ DEMİRÇALI, YÜRÜTÜLEN DİSİPLİNLİ VE PLANLI ÇALIŞMALAR SONUCUNDA, BELEDİYENİN VE İŞTİRAKİ OLAN YÜREĞİR PERSONEL HİZMETLERİ VE İMAR TİC. A.Ş.’NİN, HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI’NA HERHANGİ BİR BORCUNUN KALMADIĞINI İFADE ETTİ.

Ekonomi - 3 ay önce

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, yürütülen disiplinli ve planlı çalışmalar sonucunda, belediyenin ve iştiraki olan Yüreğir Personel Hizmetleri ve İmar Tic. A.Ş.’nin, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na herhangi bir borcunun kalmadığını ifade etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, belediyenin mali durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Demirçalı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mali disiplini esas alan, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimsedik. Titizlikle yürüttüğümüz çalışmalar, uyguladığımız tasarruf tedbirleri ve doğru kaynak yönetimi sayesinde bugün itibarıyla belediyemizin ve Yüreğir Personel Hizmetleri ve İmar Tic. A.Ş.’nin, maliyeye vadesi geçmiş tek kuruş borcu bulunmamaktadır" dedi.

Elde edilen sonucun güçlü bir yönetim anlayışı ve ekip çalışmasının ürünü olduğunu vurgulayan Başkan Demirçalı, "Hemşehrilerimizin bize emanet ettiği kaynakları en verimli şekilde kullanmaya özen gösterdik. Hizmet üretirken mali dengeyi korumayı başardık. Bu tablo, Yüreğir’imiz adına önemli bir kazanımdır" dedi.

Demirçalı, önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Mali yapısı güçlü, hizmet kapasitesi yüksek bir belediye olarak Yüreğir’imize değer katmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TFF 3. Lig: Altay: 1 - Tire 2021 FK: 1

2026-02-21 22:18 - Spor

Marmaris’te Vicdanlar Sular Altında

2026-02-19 14:11 - Marmaris

Tuğba Özay’dan Kars’ta Birlik ve Beraberlik Mesajı: "Emperyalizmin oyununa gelmeyelim"

2026-02-19 14:42 - Magazin

YENİDEN REFAH PARTİLİ SÜMENOĞLU: MARMARİS’TE SU BASKINLARI İHMALİN SONUCU

2026-02-21 14:45 - Gündem

Malatya’da husumetlilerin kavgası kanlı bitti: 1 yaralı

2026-02-21 00:17 - Asayiş

Kurtların saldırısına uğrayan ve dağda mahsur kalan at kurtarıldı

2026-02-25 00:25 - Gündem

MİLAS’TA TEFECİLİK SORUŞTURMASINDAKİ İDDİALAR DİKKAT ÇEKTİ

2026-02-21 01:36 - Asayiş

Adil Demirbağ: "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık"

2026-02-22 00:08 - Spor

Erzincan’da kadın öğrencilere KADES bilgilendirmesi

2026-02-20 00:06 - Eğitim

Muğla Kıyılarında Hukuk Zaferi

2026-02-25 16:36 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Havalar ısındı pazarda fiyatlar düştü

13:33 - Ekonomi

Söke TARİŞ Başkanı İsmail Özer, TMO’nun alım politikasını eleştirdi

13:31 - Ekonomi

Safranbolu TSO Başkanı Altuntepe’den TOBB Nefes Kredisi Çağrısı

13:10 - Ekonomi

162 dükkanın imalatı büyük ölçüde tamamlandı

13:11 - Ekonomi

TOBB nefes kredisi yeniden başlıyor

12:56 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem