?>

Denizli’nin modern sosyal tesisi hızla yükseliyor

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU, OCAK AYINDA TEMELİ ATILAN VE BÖLGE HALKININ SOSYAL İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK ÜZERE TİTİZLİKLE PLANLANAN YUNUS EMRE SOSYAL TESİSİ’NDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Gündem - 2 ay önce

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ocak ayında temeli atılan ve bölge halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere titizlikle planlanan Yunus Emre Sosyal Tesisi’nde çalışmaları yerinde inceledi.

Toplam 292 metrekarelik alan üzerine inşa edilen tesis, Yenişehir Mahallesi’ndeki Yürüyüş ve Koşu Yolu yanında bulunan Yunus Emre Parkı’na estetik bir kimlik kazandırmaya hazırlanıyor. Ortası avlulu "U formlu" mimarisi sayesinde doğayla uyumlu bir yapı sergileyen projede; mekanik tuğla kaplamalar, silikon cam doğramalar ve modern kenet çatı sistemi kullanılıyor. Şıklığı ve işlevselliği bir arada sunan yapı, mahalle kültürünü modern bir dokunuşla canlandıracak.

Kapsamlı sosyal yaşam alanı

Bölge halkının kaliteli vakit geçirebileceği tesiste, dört mevsim hizmet verecek 250 metrekarelik kapalı kafe alanı, kaldırıma yakın konumu ve üç cephesi açık yapısıyla hızlı ve pratik hizmet noktası olacak 42 metrekarelik kiosk bölümü, modern mutfak bölümü ve fonksiyonel alanlar yer alacak. Mimarisi ve doğayla barışık tasarımıyla dikkat çeken projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge, modern standartlarda donatılmış, erişilebilir ve konforlu bir sosyal tesise kavuşmuş olacak.

"Vatandaşlarımıza yeni nefes alanları oluşturuyoruz"

İnceleme sırasında teknik ekipten projenin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Ocak ayında temelini attığımız Yunus Emre Sosyal Tesisi, vatandaşlarımızın bir araya geleceği, doğanın içerisinde nefes alacağı bir yaşam merkezi olacak. Fonksiyonel yapısıyla Denizlimize yakışır bir eseri daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın bütçesini halkımız için kullanmaya ve kentimize değer katmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kahramanmaraş’ta iki farklı noktada araç yangını söndürüldü

2026-04-12 00:20 - Asayiş

Özel öğrencilerden polislere anlamlı gösteri

2026-04-09 17:35 - İnsan

Hayko Cepkin’in başrolünde yer aldığı "Jekyll & Hyde" müzikali Türkiye turnesine çıkıyor

2026-04-06 15:45 - Magazin

‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları Trabzon Günleri’nde hayranlarıyla buluştu

2026-04-10 17:52 - Magazin

Tuğçe Aral’dan iddialı dönüş

2026-04-10 14:02 - Magazin

MARMARİSLİ SPORCUDAN ÇİFTE BİRİNCİLİK

2026-04-07 12:33 - Marmaris

Kadın sığınağı sezon finalini yaptı

2026-04-11 11:20 - Magazin

Çağdaş Balıkesir Spor Kulübü Geleneksel Halk oyunları il birincisi oldu

2026-04-07 17:39 - Magazin

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 16’ya yükseldi

2026-04-10 00:26 - Asayiş

Samsunlu türkücü Tatlıses’e benzerliğiyle ilgi odağı oldu

2026-04-09 14:27 - Magazin

İlgili Haberler

4 kişinin hayatını kaybettiği heyelan bölgesinde tünel çalışmaları aralıksız devam ediyor

09:10 - Gündem

Ardahan’da karla mücadele

09:07 - Gündem

Yakutiye’de çocuklar "sıfır atık şenliği" ile hem eğlendi hem doğayı yeşertti

09:09 - Gündem

Kızıl Sincap, piknikçilerin misafiri oldu

08:56 - Gündem

BARÜ ailesi geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi

08:51 - Gündem

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem