?>

Deprem mezarlığında evlatlarının mezarını ziyaret eden baba: "Keşke sağ olsalardı da onlar da anne ve baba olsaydı"

Hatay’da vatandaşlar, babalar günü’nde deprem mezarlığındaki yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek buruk anlar yaşadılar. Asrın felaketinde eşi ve 2 evladı vefat eden mehmet yılmaz, "evlatlarım keşke sağ olsaydı da, onlarda anne ve baba olsaydı" diyerek duygulandırdı.

İnsan - 8 saat önce

Hatay’da vatandaşlar, Babalar Günü’nde deprem mezarlığındaki yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek buruk anlar yaşadılar. Asrın felaketinde eşi ve 2 evladı vefat eden Mehmet Yılmaz, "Evlatlarım keşke sağ olsaydı da onlar da anne ve baba olsaydı" diyerek duygulandırdı.

Asrın felaketinde Hatay’da 25 bine yakın insan vefat etmiş, binlerce bina yerle bir olmuştu. Asrın felaketinde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, her özel günde ve bayramlarda Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde bulunan deprem mezarlığını ziyaret ediyorlar. Babalar Günü’nde de vatandaşlar, deprem mezarlığını ziyaret ederek yakınlarının mezarları başında buruk anlar yaşadılar. "Depremden geriye sağ kalan 12 yaşında bir kızım var ve onunla hayata tutunuyorum"

Depremde kaybettiği evlatlarının mezarına Babalar Günü ziyareti yapan Mehmet Yılmaz, "6 Şubat depreminde eşim ve 2 oğlumu kaybettim. Bunların yokluğundan çok hüzünlüyüm. Yokluklarını her zaman hissediyoruz, bugün de Babalar Günü’nde evlatlarımın mezarlarını ziyaret ettim. Depremden geriye sağ kalan 12 yaşında bir kızım var ve onunla hayata tutunuyorum. Onunla birlikte mutlu olmaya çalışıyoruz. Evlatlarım keşke yaşasalardı, keşke bu deprem olmasaydı. Yapacak bir şey yok, mezarlarını ziyaret ederek kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz. Evlatlarım sağken Babalar Günü çok güzel geçerdi. Evlatlarım keşke sağ olsaydı da onlar da anne ve baba olsaydı. Ama nasip buraya kadarmış. Herkesin Babalar Günü kutlu olsun, rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Bayramın 3’üncü günü Sincan Park’ta mangal sezonu başladı

2025-06-08 17:23 - Genel

Bayramda Erdek’e ziyaretçi akını, sahiller tıklım tıklım

2025-06-08 21:48 - Genel

‘Küçük Antalya’ Amasya’da domates hasadı başladı

2025-06-11 09:41 - Ekonomi

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

Başpolis Yemliha Bozkurt Hayatını Kaybetti

2025-06-10 15:57 - Marmaris

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

İlgili Haberler

Turistik Karaelmas Ekspresi yolcuları Zonguldak’ın yöresel lezzetlerini tattı

21:49 - İnsan

Konya’da "Gazze İçin Küresel Vicdan Yürüyüşü"

21:30 - İnsan

Manisaspor taraftarları Ferdi Zeyrek’i unutmadı

21:23 - İnsan

Hakkari İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara’nın görev süresi 3 yıl uzatıldı

19:55 - İnsan

Başkan Önal’dan LGS’ye giren öğrencilere moral ziyareti

19:01 - İnsan

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel