?>

Didim Belediyesi’nin minikleri ‘Çanakkale’ performansı takdir topladı

DİDİM BELEDİYESİ’NİN KREŞİNDEKİ MİNİK ÖĞRENCİLER, ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE DAİR ŞİİRLER OKUYARAK İZLEYENLERE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATIRKEN, DİDİM BELEDİYE BAŞKANI HATİCE GENÇAY; “ÇANAKKALE ZAFERİ, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIK UĞRUNA VERDİĞİ EŞSİZ MÜCADELENİN SİMGESİDİR” DEDİ.

Genel - 4 ay önce

Didim Belediyesi’nin kreşindeki minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde günün anlam ve önemine dair şiirler okuyarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay; "Çanakkale zaferi, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği eşsiz mücadelenin simgesidir" dedi.

Didim Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde günün anlam ve önemine dair şiirler okuyarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlik kapsamında koro halinde sahne alan öğrenciler, söyledikleri şarkılarla Çanakkale ruhunu yaşatırken, hazırladıkları gösteriler büyük beğeni topladı. Veliler ve öğretmenler, miniklerin sergilediği performansları gururla izleyerek alkışladı.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada "Çanakkale Zaferi, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği eşsiz mücadelenin simgesidir. Bu destansı zafer, birlik ve beraberlik ruhumuzun en güçlü göstergelerinden biridir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu bilinçle yetişmesi bizler için büyük önem taşıyor. Bu anlamlı günde, tarihimize sahip çıkan miniklerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Eskişehir’de sürücü kursu öğretmen ve personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu

2026-03-16 11:48 - Eğitim

GETOB Ormanı Projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu

2026-03-15 14:50 - Marmaris

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Başıboş diye şikayet edilen köpekler bakımevine gönderildi

2026-03-15 14:55 - Marmaris

Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı

2026-03-14 00:50 - Asayiş

Marmaris 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı programı 

2026-03-17 16:27 - Marmaris

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek depremzedelerle iftarda buluştu

2026-03-13 23:15 - Spor

Fenerbahçe, 67 yıl sonra Karagümrük’e mağlup oldu

2026-03-13 22:07 - Spor

Otomobil su kanalına düştü, sürücü yaralandı

2026-03-13 18:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Kayseri Devlet Hastanesi hekimlerine eğitim

17:22 - Genel

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazillili vatandaşları yaz konserinde buluşturdu

17:15 - Genel

Yabancı dansçıların tahta arabalarla yarışı renkli görüntülere sahne oldu

16:53 - Genel

Konya’da proje kültürünün geliştirilmesine yönelik eğitim programı başladı

16:23 - Genel

Davutlar ve Güzelçamlı’da yatırımlar sürüyor

16:22 - Genel

Günün Manşetleri

7. kattan düşen halı kadının başına isabet etti

17:16 - Asayiş

Minibüs, iş yerine çarptıktan sonra boş arsaya uçtu

17:03 - Asayiş

UEFA’dan Kadir Sağlam’a görev

16:59 - Spor

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan