?>

Dilovası’nda yaz spor okulları coşkuyla başladı

Dilovası belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları, 2024 sezonunun açılışını coşkuyla gerçekleştirdi.

Spor - 1 yıl önce

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları, 2024 sezonunun açılışını coşkuyla gerçekleştirdi.

Açılış törenine Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, birim müdürleri, sporcular ve aileleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, sporun gençlerin gelişimi üzerindeki önemine dikkat çekerek, "Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sporla buluşmasını sağlamak için toplandık. Spor, sadece fiziksel sağlık açısından değil, aynı zamanda disiplin, takım çalışması ve özgüven gibi önemli değerlerin de kazandırılmasına katkı sağlar. Bu okullar, çocuklarımızın sosyal becerilerini geliştirmelerine ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine de yardımcı olacak. Gençlerimizin spor yaparak vakit geçirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve enerjilerini doğru alanlara yönlendirmelerini sağlayacaktır" dedi. "Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz"

Başkan Ömeroğlu ayrıca, spor okullarının toplumun tüm kesimlerine hitap edecek şekilde planlandığını belirtti. Ömeroğlu, "Sporun birleştirici gücüne inanıyor ve bu gücü ilçemizde daha da güçlendirmek istiyoruz. 2400 çocuğumuza, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tenis gibi çeşitli branşlarda eğitimler vereceğiz. Alanında uzman antrenörlerimizle, çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için özel programlar hazırladık. Velilerimizin de bu süreçte çocuklarına destek olmalarını ve onları teşvik etmelerini rica ediyorum. Birlikte, daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek inşa edebiliriz. Spor Okullarımızın malzemelerinin temini noktasında desteklerini esirgemeyen İMES OSB Başkanı Ahmet Tokkan ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu. "Çocuklarımızın hem eğlenceli hem de verimli bir yaz geçireceğine inanıyorum"

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise "Dilovası ilçemizin gençleri için böyle güzel bir etkinliği düzenleyen belediyemize teşekkür ederim. Spor, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişiminde büyük rol oynar. Bu yaz spor okulları sayesinde çocuklarımızın hem eğlenceli hem de verimli bir yaz geçireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Tören sonunda tüm çocuklara spor ekipmanları hediye edildi. Spor okullarına kayıtlar devam ediyor ve tüm çocuklar bu fırsattan yararlanmak için davet ediliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Körfez ve Muğla koylarında yer kalmadı

2024-07-24 10:24 - Marmaris

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

Tarsus’un kalbi ’Gastronomi Sokağı’ olacak

2024-07-27 12:01 - Genel

MARMARİS’TE TAVŞAN VE KEÇİLERİN İNGİLİZ ANNESİ

2024-07-22 11:56 - İnsan

Antalya’da sadece tekneyle gezilebilen mağara

2024-07-22 16:17 - Gezi

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

Marmaris’te bu adayı görenler yeniden aşık oluyor

2024-07-23 11:28 - Marmaris

Çevreciler Bodrum Dereköy’de buluşuyor

2024-07-23 12:54 - ÇEVRE

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerin devletten ek bütçe

2024-07-25 17:00 - ÇEVRE

Bodrum'da Eski Eş Cinayeti

2024-07-24 21:51 - Asayiş

İlgili Haberler

Çaykur Rizespor’un kamp mesaisi devam ediyor

23:44 - Spor

Basketbol Süper Ligi: Beşiktaş: 87 - Fenerbahçe: 101

22:53 - Spor

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine tribün olayları nedeniyle ara verildi

22:48 - Spor

Manavgat Belediye Spor ilk yarıyı zirvede tamamladı

22:44 - Spor

Tepecikspor zirve takibini bırakmıyor

22:30 - Spor

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan