?>

Diyarbakır’da yeni akademik yılı güvenlik toplantısı

Diyarbakır valisi murat zorluoğlu başkanlığında dicle üniversitesinde 2024-2025 akademik yılının huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, üniversite kampüsü ve öğrenci yurtlarında huzur, güvenlik ve asayişin sağlanması için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Eğitim - 1 yıl önce

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığında Dicle Üniversitesinde 2024-2025 akademik yılının huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, üniversite kampüsü ve öğrenci yurtlarında huzur, güvenlik ve asayişin sağlanması için alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Diyarbakır Valiliği Hevsel Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Dicle Üniversitesi ve bağlı kurumlarında öğrencilerin güvenliği, barınma ve ulaşım sorunları başta olmak üzere, üniversitedeki akademik faaliyetlerin güvenli bir ortamda sürdürülmesi için yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve akademik kadroya hayırlı olması temennisinde bulundu. "Ailelerin emanetine sahip çıkıyoruz"

Binlerce yıllık tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Diyarbakır’ın, öğrencilere eşsiz bir öğrenme ortamı sunduğunu dile getiren Vali Murat Zorluoğlu, “Diyarbakır’ın tarihi dokusu ve kültürel zenginliği, öğrencilerimiz için adeta bir açık hava müzesi gibidir. Bu eşsiz ortamda öğrenim gören gençlerimizin huzur ve güven içinde olmaları bizim öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle, Dicle Üniversitesi kampüsü ve yurtlarında güvenliği artırmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Öğrencilerimiz, bize ailelerinin emanetidir. Onların güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Suat Dönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

D-MARİN İTALYA'NIN EN DEĞERLİ PREMİUM MARİNA GRUBUNU OLUŞTURUYOR

2024-09-25 16:27 - Gezi

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

Otobüs sefer saatleri değişiyor

2024-09-28 11:12 - İnsan

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

İlgili Haberler

Malatya’da "ÖNEM’li Atölyeler" projesi için protokol imzalandı

15:26 - Eğitim

OMÜ’ye ’Mavi Bayrak’ ödülü

15:08 - Eğitim

Uzman eğitimci Feridun Bozyiğit: "Eğitim bir kurum değil, bir vizyondur"

15:03 - Eğitim

KMÜ’de ileri donanımlı çeviri laboratuvarı açıldı

13:42 - Eğitim

ÖSYM 2025 yılında 8 milyondan fazla adaya sınav hizmeti verdi

12:37 - Eğitim

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan