?>

Doğal içecekler vatandaşların ilgi odağı oldu

Eskişehir’de esnaf olan bedir uykız, vatandaşların sıcak havalarda doğal meyve sularına ilgisinin arttığını dile getirdi.

İnsan - 1 yıl önce

Eskişehir’de esnaf olan Bedir Uykız, vatandaşların sıcak havalarda doğal meyve sularına ilgisinin arttığını dile getirdi.

Gazlı içeceklerin yerini doğal meyve suları almaya başladı. Vatandaşların sıkma meyve sularını, vitamin deposu olarak gördüğünü belirten Uykız, fiyatlarının herkese hitap ettiğine değindi. Ayrıca esnaf Uykız vatandaşların özellikle C vitamini ağırlıklı içeceklere yöneldiğini vurguladı.

İçeceklerinin hepsinin doğal meyvelerden yapıldığını ve işlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini şu şekilde ifade etti;

“Portakal, nar, ananas, elma suyu şu an vatandaşların da en çok tercih ettiği şeyler arasında yer alıyor. Piyasa da boyalı, gıda maddeli, asitli içecekler çok sayıda mevcut. Vatandaşlar artık eskisi gibi onları tercih etmiyor. Bizim her ürünümüz doğal. Tüm meyvelerin sularını çıkarıp meyve suyu yapıyoruz. İşlerimizde şu an gayet iyi, yoğun bir şekilde gidiyoruz. Sıcaklardan dolayı serinlemek için tüketen de var. Doğal vitamin olduğundan dolayı da çok tercih edenler oluyor. Yurtdışından gelen turistlerinde tercih ettiği yerlerden biriyiz. Okul zamanı öğrenciler çok geliyor. Paket servislerimiz de çok fazla. Bir bardak büyük boy meyve suyunu ben 40 liradan satıyorum ve her kesime hitap ediyorum. Fiyatlar istediğiniz meyveye göre değişiklik gösterebiliyor ama ortalama fiyat aralığı 40 ila 60 TL civarında yer alıyor. Genelde karışım meyve suları çok tercih ediliyor. Bunların içinde de portakal, elma, havuç ve ananas oluyor. Özellikle C vitamini ağırlıklı olanların vatandaşların en çok tercih ettiği içecekler arasında yer aldığını görüyoruz.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Selma Sonat’a Yaşam Boyu Onur Ödülü

2024-09-05 14:38 - Kültür Sanat

EGE VE AKDENİZ’İ KUCAKLAYAN ŞEHİR MUĞLA

2024-09-07 12:44 - Turizm

Taşkın: "Taştepe’yi sabır ve gayretle yeniden inşa edeceğiz"

2024-09-05 14:16 - Siyaset

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

TATİL BİTTİ, ‘HANIMELİ PAZARI’ YENİDEN AÇILDI

2024-09-03 14:02 - Marmaris

YANGIN RÜZGARIN ETKİSİ İLE BÜYÜDÜ

2024-09-07 16:21 - Asayiş

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

Muğla’daki yangın yolu kapattı

2024-09-07 16:08 - Asayiş

Medeniyetler ve şehzadeler şehri: Amasya

2024-09-05 14:03 - Gezi

Muğla’da orman yangını

2024-09-07 13:22 - Asayiş

İlgili Haberler

Kış akademisi Ocak ayında Karabük’te başlayacak

16:42 - İnsan

Elazığ’da çiftçilere çapa makinesi dağıtıldı

16:36 - İnsan

Zonguldak eski belediye başkanı Yüksel Aytaç toprağa verildi

16:29 - İnsan

Kocaeli’de 40 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı

16:27 - İnsan

Geleceğin yerli üreticileri Karasu’da sahnedeydi

16:20 - İnsan

Günün Manşetleri

FETÖ’den hapis cezası ile aranan şahıs polis tarafından yakalandı

15:31 - Asayiş

Şehit Babası Mustafa Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

15:25 - İnsan

Doğu yine dondu

14:44 - Gündem

Engelli ve ailelerinin yaşam kalitesini artırma çalıştayı

14:23 - Eğitim

TBB’den Milas Belediyesi’ne Paletli Ekskavatör Desteği

14:09 - Genel