?>

Doğaseverler Geyve’nin eşsiz doğasında unutulmaz bir yolculuğa çıktı

Sakarya büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen sonbahar doğa yürüyüşleri çerçevesinde tabiat tutkunları geyve’nin eşsiz doğası kılıçkaya zirvesi’nde unutulmaz bir yolculuğa çıktı.

Gündem - 7 ay önce

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri çerçevesinde tabiat tutkunları Geyve’nin eşsiz doğası Kılıçkaya Zirvesi’nde unutulmaz bir yolculuğa çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri’nin son rotası Geyve doğasının en muhteşem detaylarını barındıran Kılıçkaya Zirve Parkuru oldu. Oldukça yoğun katılımla gerçekleştirilen yürüyüşün son programında doğaseverler sonbaharın büyüleyici tonları ve eşsiz manzara eşliğinde keyifli bir hafta sonu geçirdi. Uzman rehberlerin eşlik ettiği programda, katılımcılar 14 kilometrelik parkuru aksiyon ve bilgiyle dolu bir yürüyüş deneyimiyle geçti. Yeşilin her tonunu barındıran Kılıçkaya Zirvesi’nde tabiatın tüm renkleriyle unutulmaz bir yolculuk yapıldı. Doğa aşıkları, doğa keşfini fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Geyve ilçemizde bulunan Kılıçkaya Zirve Parkuruyla devam etmiştir. Şehrimizin her yanında büyüleyici bir atmosfer sunan etkinliklerimiz, birbirinden farklı bölgelerde devam edecektir. Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımız etkinliğimize davetlidir” denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta bir miktar metamfetamin ele geçirildi

2024-11-14 12:11 - Asayiş

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Bayburt’ta arama yapılan araçta bir miktar metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 11:43 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Dilucu Gümrük Kapısı’nda 50 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 20:27 - Asayiş

Turizmin başkentindeki yüzyıllık su hasreti sona erdi

2024-11-12 13:45 - Sağlık

Keçiören’de "Atatürk Sergisi" ziyaretçilerini ağırlıyor

2024-11-14 16:55 - Kültür Sanat

Altay’ın rakibi Sarıyer

2024-11-16 12:16 - Spor

Marmaris Haftalık Hava Durumu

2024-11-15 11:06 - Marmaris

MEDENİYETİN DOĞDUĞU YERİN GİZEMİ, GÖBEKLİTEPE

2024-11-18 13:07 - Gezi

İlgili Haberler

Boğulma vakalarının önüne geçmek için o bölgede sezon boyu denize girmek yasaklandı

14:34 - Gündem

Kastamonu’nun tarihi köy evlerinin mimarisi, doğal güzelliğiyle büyülüyor

14:28 - Gündem

Mersin’de kurban kesim alanları temizlendi

13:44 - Gündem

Halk plajında su altında temizlik yapan cankurtaranlar acı tabloyu gözler önüne serdi

13:01 - Gündem

Ülkenin dört bir yanından gelen biçerdöverler Yerköy’de bakım ve onarımdan geçiyor

12:41 - Gündem

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan