?>

Doktor baba-oğul aynı hastanede hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor

Kulu bölge devlet hastanesinde görevli genel cerrahi uzmanı dr. Mehmet doğmuş, bu yıl mezun olup atanan oğlu pratisyen doktor yusuf seran doğmuş ile aynı hastanede hastalara hizmet veriyor.

İnsan - 3 saat önce

Konya’nın Kulu ilçesinde aynı hastanede görev yapan baba-oğul doktorlar hastaların şifa bulması için birlikte hizmet veriyor.

Kulu Bölge Devlet Hastanesinde 24 yıldır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Doğmuş ile bu yıl mezun olup atanan oğlu Pratisyen Doktor Yusuf Seran Doğmuş aynı hastanede görev yapıyor. Genel cerrah olan babası Dr. Mehmet Doğmuş gibi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Dr. Yusuf Seran Doğmuş Kulu Bölge Devlet Hastanesinde babasıyla birlikte doktorluk yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Babasını örnek alarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Dr. Yusuf Seran Doğmuş, mezun olduktan sonra ilk görevine babasının çalıştığı Kulu Bölge Devlet Hastanesinde başladı. Aynı hastanede birlikte görev yapmanın mutluluğunu yaşayan baba ile oğlu, zaman zaman hastaları beraber muayene ederek tedavi sürecinde de bilgi alışverişinde bulunuyor.

Uzman Dr. Mehmet Doğmuş, Kulu Bölge Devlet Hastanesiden genel cerrahi uzmanı olarak çalıştığını belirterek, "1993 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. 2001 yılında Gazi Üniversitesi genel cerrahiden ihtisas aldım. 2001’den beri de Kulu’da 24 senedir çalışıyorum. Kulu’ya hizmet etmekten de gurur duyuyorum. İnşallah çocuklarım da burada Kulu’ya hizmet verecekler. Birisi doktor oldu, birisi de olmak üzere, yeğenim de buraya geldi. Üçümüz beraber çalışıyoruz" dedi. "İnsanlara ve vatanımıza bir faydamız olması için doktor olmaya karar verdim"

Dr. Yusuf Seran Doğmuş da 2025 Hacettepe Tıp mezunu olduğunu ifade ederek, "Kulu’ya babamın olduğu hastaneye pratisyen hekim olarak atandım. Şu an acil serviste çalışmaktayım. Babamdan aldığım yardımla beraber görevimizi yapmaktayız. Zorunlu hizmeti yapacağım, sonrasında Ankara’da ortopedi uzmanlığı için asistanlığa başlayacağım. Şimdilik burada babamla beraber çalışıyoruz. Ben de babamdan gördüğüm kadarıyla insanlara dokunmak için, insanlara ve vatanımıza bir faydamız olması için doktor olmaya karar verdim. Babamın yanında çalışmak benim için bir mutluluk, büyük bir onur. Babam 24 yıldır burada hizmet vermekte. Ben de onun izinden giderek inşallah aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğim. Rabbim muvaffak etsin" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Nilüfer’de Balkan Panayırı ortak şarkıya dönüştü

2025-09-29 14:30 - Magazin

TEMAD ŞUBESİ’NDEN ASTSUBAY HAKLARI İÇİN EŞ ZAMANLI BASIN AÇIKLAMASI

2025-10-04 15:14 - Genel

Milas’ta Zeytin Ağacı Sayısı Üçe Katlandı

2025-10-02 10:41 - Gündem

MARMARİS’TEN ANTALYA’YA TOHUM DESTEĞİ

2025-10-03 13:31 - Marmaris

Global Sumut Aktivistleri Marmaris’ten seslendi

2025-09-30 18:14 - Marmaris

Meclis’in yeni yasama yılı başladı

2025-10-01 15:16 - Gündem

Uyuşturucu operasyonunda bir tutuklama

2025-10-01 00:15 - Asayiş

Marmaris Deniz Ürünleri Festivali İçin Geri Sayım Başladı

2025-09-30 10:04 - Marmaris

Muğla’da Gazze için Sumud Filosu’na destek mitingi

2025-09-29 15:26 - Genel

32. Uluslararası Muğla kültür ve sanat şenliği başladı

2025-10-03 09:40 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Ordu’da evsizler için otel kiralandı

12:45 - İnsan

Genç İyilik Derneği, Kütahya’yı "81 Şehir 81 STK" Fuarı’nda

12:40 - İnsan

Başkan Eyüp Kahveci, Nienhagen heyetini ağırladı

12:35 - İnsan

Malatya’da 199 şoförün S plakası iptal edildi

12:23 - İnsan

Söğüt Belediyesinde Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

12:25 - İnsan

Günün Manşetleri

Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı

17:02 - Spor

İskenderun’da 1 milyon TL’lik kablo hırsızlığına 2 tutuklama

16:41 - Asayiş

Rahatsızlığından dolayı nikaha katılamayan babaya duygulandıran sürpriz

16:36 - İnsan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’deki soykırımın durdurulması için yoğun çaba içerisindeyiz"

16:20 - Siyaset

Fenerbahçe, Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı

16:09 - Spor