?>

Dünyacan Çiçekverdi: “Çok iyi başlamadık ama daha sonra yine oyun dengelendi”

Gençlerbirliği teknik direktör yardımcısı dünyacan çiçekverdi, mke ankaragücü müsabakasının ardından, “aslında ilk devreye çıkarken kaybettiğimiz toplarla birkaç pozisyon verdik ama bizim de geçişte yakaladığımız pozisyonlar vardı. ?kinci devrede oyuna aslında yine çok iyi başlamadık ama daha sonra yine oyun dengelendi. Hafta içinde özellikle duran toplarda gol atabileceğimize inanıyorduk” dedi.

Spor - 7 ay önce

Gençlerbirliği Teknik Direktör Yardımcısı Dünyacan Çiçekverdi, MKE Ankaragücü müsabakasının ardından, “Aslında ilk devreye çıkarken kaybettiğimiz toplarla birkaç pozisyon verdik ama bizim de geçişte yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci devrede oyuna aslında yine çok iyi başlamadık ama daha sonra yine oyun dengelendi” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 1-0 skorla mağlup etti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktör Yardımcısı Çiçekverdi, “Maç aslında Ankaragücü’ne önde karşılama şeklinde başlamasını istemiştik. Ankaragücü’nün sol tarafının biraz daha kuvvetli olduğunu biliyorduk. O bölgeyi kapatmaya yönelik çalışmalarımız olmuştu. İlk yarı da aslında bunu iyi yaptık. Zaman zaman Ankaragücü o bölgeden zorladı. Aslında ilk devreye çıkarken kaybettiğimiz toplarla birkaç pozisyon verdik ama bizim de geçişte yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci devrede oyuna aslında yine çok iyi başlamadık ama daha sonra yine oyun dengelendi. Hafta içinde özellikle duran toplarda gol atabileceğimize inanıyorduk. Ankaragücü’ne çok çalıştık. Bu sayede duran toptan golü bulduk. Maçın son 15 dakikasında da taktiksel olarak formasyonumuzu değiştirdik. Beşli savunma, üçlü bir orta saha ve iki oyuncuyla hücum. Orada da çocuklar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizim taktiksel çalışmalarımızın hepsinin gereğini yerine getirdiler. Ankaragücü’nü de tebrik ediyorum. Recep Hocamızın atılmak gibi bir mevzusu oldu. Montunu yere attı hakem de o şekilde değerlendirdi. Çok da bir şey söylemek istemiyoruz o konu hakkında ama biraz ağır oldu bence. Ankaralı halka da çok güzel bir maç izlettik” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

İlgili Haberler

Muşspor, İlker Günaslan ile sözleşme yeniledi

20:21 - Spor

Osman Tarık Özçelik: "Alanya’yı sadece deniz turizmiyle değil, dört mevsim spor turizmiyle de tanıtacağız"

19:50 - Spor

Kuşadasıspor’da Teknik Direktör Sarı göreve başladı

19:34 - Spor

5x5 sokaklar bizim futbol bölge heyecanı Elazığ’da başladı

18:46 - Spor

Karacabey Belediyespor’da Ahmet Taşyürek dönemi

18:43 - Spor

Günün Manşetleri

Taşıt Tanıma Sistemi'nde Son Gün 30 Haziran

16:10 - Ekonomi

Engelli Vatandaşın Tekerlekli Sandalye Karşılandı

15:49 - İnsan

Savcı İşçimen'i Darp Davasında Cezalar Belli Oldu

15:34 - Genel

Taksiciyi Darp Edip Aracını Gasp Eden Şahıs Tutuklandı

15:17 - Asayiş

Tüfek Cinayeti Davasında Şok Karar

14:54 - Asayiş