?>

Düzce’de 100 çocuk GenBeşiktaş ailesine katıldı

BEŞİKTAŞ'IN 18 YAŞ ALTINDAKİ TARAFTARLARINA KULÜP ÜYELİĞİNİN KAPILARINI AÇAN GENBEŞİKTAŞ PROJESİ DÜZCE'DE DÜZENLENEN PROGRAMLA TANITILDI. ORGANİZASYONDA 100 ÇOCUK ÜYELİK KARTLARINI ALARAK RESMEN BEŞİKTAŞ AİLESİNE KATILDI.

Spor - 2 saat önce

Beşiktaş’ın 18 yaş altındaki taraftarlarına kulüp üyeliğinin kapılarını açan GenBeşiktaş projesi Düzce’de düzenlenen programla tanıtıldı. Organizasyonda 100 çocuk üyelik kartlarını alarak resmen Beşiktaş ailesine katıldı.

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği organizasyonla GenBeşiktaş projesi tanıtıldı. BJK Üyelik ve Sicil Kurulu tarafından geliştirilen projeyle, 18 yaş altındaki tüm Beşiktaşlı çocuk ve gençlerin kulübe üye olmasının yolu açıldı. Hem ileride Beşiktaş’la ilgili kararlarda söz sahibi olabilecek gençlerin yetiştirilmesi hem de kulübe aidiyet duygusunun geliştirilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında, 18 yaşına kadar tüm çocuklar GenBeşiktaş sistemine üye olabiliyor. Üyeler, kendilerine özel tasarlanan üyelik kartı ile manevi değeri yüksek parçalardan oluşan ’hoş geldin’ kitine sahip oluyor. Ayrıca 18 yaşını dolduran GenBeşiktaş üyeleri, indirimli olarak Beşiktaş Genel Kurul Üyeliği’ne geçiş yapabilecek.

Geceye BJK Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı ile yönetim kurulu üyeleri, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Kubilay, dernek üyeleri, Beşiktaşlı aileler ve çocukları katıldı. Sefa Bağcı: "GenBeşiktaş bırakın Türkiye’yi, dünyanın en iyi çocuk ve gençlik kulüpleri arasında yer alacak"

Beşiktaş JK Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı, projenin camianın uzun yıllardır beklediği önemli çalışma olduğunu belirterek, "Bu akşamın teması GenBeşiktaş. Bizler 2 sene önce üyelik ve sicil kurulu olarak göreve geldiğimizde 30 bin üyeliğin sorunlarını çözdük. Ama hep aklımızda GenBeşiktaş vardı. Çünkü camiamızın uzun yıllardır beklediği bir projeydi. 18 yaş altı çocuklarımızın da kulübe resmi olarak üye olmalarını istedik. Çok heyecanlı ve güzel süreç yaşadık. GenBeşiktaş çok iddialı bir proje olacak. Bırakın Türkiye’yi, dünyanın en iyi çocuk ve gençlik kulüpleri arasında yer alacak. Bunun gururunu yaşıyoruz. Bunu dışarıdan destek almadan, Beşiktaş’ın kurumsal yapısı içindeki süreçleri işleterek yaptık. Diğer örneklerden ayıran en büyük özellik, hediye edilebilir olmasıdır" dedi. Ömer Faruk Kubilay: "Bayrağı daha da yukarıda tutmaya devam edeceğiz"

1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Kubilay ise göreve geldikleri günden bu yana Düzce’de sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade ederek, "Çocuklara, özel bireylere, yaşlılarımıza ve ihtiyaç duyan herkese Beşiktaş’ın adını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bizden önce emek verenlerin taşıdığı bayrağı daha da yukarıda tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Programın sonunda Düzce’de GenBeşiktaş projesine katılan 100 çocuğa üyelik kartları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yazın cildinizi korumanın altın kuralları

2026-07-09 15:39 - Sağlık

Datça'da 16. Hızırşah Etkinlikleri Başlıyor

2026-07-13 14:39 - Kültür Sanat

KALDIRIMLARI KORUMAK İÇİN KONULAN DUBALAR BİRER BİRER KIRILIYOR

2026-07-09 14:59 - Marmaris

CHP’de 7 il başkanı ve yönetimi görevden alındı

2026-07-11 09:58 - Siyaset

15 Temmuz Programı Belli Oldu

2026-07-13 11:10 - Marmaris

Medya Sektörüne İstihdam Desteği!

2026-07-11 09:43 - Gündem

Mimar Sinan’ı kazandı, rotasını New York’a çevirdi

2026-07-09 12:11 - Magazin

MARMARİS'TE SU SPORLARINA YOĞUN İLGİ

2026-07-10 13:33 - Marmaris

Kaza sonrası olay yerinden kaçmak isteyen şahıs, minibüsü vatandaşların ve polisin üzerine sürdü: 1 ölü, 1’i polis 2 yaralı

2026-07-13 02:25 - Asayiş

Göcek Halk Plajı’nda deniz dibi temizliği tamamlandı

2026-07-10 12:01 - Gündem

İlgili Haberler

Talas Belediyespor’da ayrılık

13:00 - Spor

Hacılar Erciyesspor Bekir Barış Cihan ile yola devam ediyor

12:58 - Spor

Erciyes 38 FSK’nin 2026-2027 sezonu fikstürü belli oldu

12:54 - Spor

10. Ömer Halisdemir Bisiklet Turu tamamlandı

12:27 - Spor

Konyaspor, Ebrima Colley transferini açıkladı

12:11 - Spor

Günün Manşetleri

5 milyon dolarlık akrep zehri Yalova’da yakalandı

15:30 - Asayiş

Üvey annesi ile kız kardeşinin boğazını keserek öldürdü

15:28 - Asayiş

Uzaklaştırma kararı aldıran eşine sinirlenip evi ateşe verdi

15:14 - Asayiş

Alacak verecek cinayetinde tutuklu sayısı 2’ye çıktı

15:00 - Asayiş

Stanimir Stoilov: "Transfer çalışmalarımız devam ediyor"

13:55 - Spor