?>

Düzce’de toplu sünnet şöleni coşkusu

BU YIL 62 ÇOCUK İÇİN DÜZENLENEN ŞENLİKTE, OFF-ROAD ARAÇLARINDAN OLUŞAN SÜNNET KONVOYU İLE ŞEHİR TURU ATAN ÇOCUKLAR, ERGUVAN SOSYAL TESİSLERİ'NDE DÜZENLENEN ŞÖLENDE EĞLENCELİ SAATLER GEÇİRDİ.

İnsan - 2 saat önce

Düzce Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl 62 çocuk için düzenlenen şenlikte, off-road araçlarından oluşan sünnet konvoyu ile şehir turu atan çocuklar, Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen şölende eğlenceli saatler geçirdi.

Düzce Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl da coşkulu şekilde düzenlendi. Belediye bandosu eşliğinde Cedidiye Meydanı’ndan Anıtpark Meydanı’na kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlik, Konuralp’te devam etti. Konuralp Merkez Camisinde yapılan duanın ardından Antik Tiyatro’yu gezen çocuklar ve aileleri, Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü desteği ile off-road araçlarından oluşan sünnet konvoyu eşliğinde Bahçeşehir Erguvan Sosyal Tesisleri’ne hareket etti.

Sünnet şölenine, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Bilal Akgül, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, protokol üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Başkan Faruk Özlü şölende yaptığı konuşmada, "Vakıflar Genel Müdürlüğü’müze teşekkür ediyoruz. Bu şöleni bir kaç yıldır yapıyoruz. Ailelerin son derece mutlu olduğunu görüyorum. Bu törenin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Abhaz Kültür Dernekleri üyelerinden oluşan 70’lik delikanlılar dans grubu gösteri sundu. Zeybek gösterisi sonrası ise sünnet çocuklarına bisikletleri hediye edildi. Çeşitli ikramların da yapıldığı sünnet şölenine maskotlar renk katarken, şişme oyun gruplarında oyunlar oynayan ve müzikler eşliğinde dans eden çocuklar keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çorum’da zincirleme kaza: 2 yaralı

2026-06-26 02:14 - Asayiş

Eskişehir’de yaşayan Aşağı Piribeyli köylüleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu

2026-06-28 11:58 - İnsan

MARMARİS KAPALI ÇARŞI ESNAFINDAN PROTESTO

2026-06-24 13:07 - Marmaris

TIRA ARKADAN ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ RUS KADIN HAYATINI KAYBETTİ

2026-06-24 13:53 - Asayiş

MARMARİS HALK OYUNLARI EKİBİ ULUSLARARASI FESTİVALDE SAHNE ALACAK

2026-06-24 14:32 - Marmaris

Profesyonel makyaj sektörü Bakü’de bir araya geldi

2026-06-24 13:50 - Magazin

Topuk Yaylası’nda sarı-lacivert coşku: Fenerbahçe’yi 20 bin taraftar yalnız bırakmadı

2026-06-28 20:21 - Spor

ARAÇ İÇİ TÜTÜN KULLANIMINA YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2026-06-27 13:30 - Marmaris

Marmaris Ticaret Odası Türkiye-AB Zirvesinde

2026-06-27 09:56 - Marmaris

Manisa’da pop müziği rüzgarı esti

2026-06-26 09:10 - Magazin

İlgili Haberler

Depremzede aileler yeni yuvalarına kavuştu

14:10 - İnsan

Canik Meşe Tesisleri yenilendi

13:31 - İnsan

Elazığ’da mobil sosyal hizmet aracı vatandaşlarla buluştu

13:17 - İnsan

Esnafın nabzını sahada tuttular

13:16 - İnsan

Muğla Sahillerinde Kabotaj Bayramı Coşkusu

13:09 - İnsan

Günün Manşetleri

Beşiktaş, Salih Uçan ile yollarını ayırdı

13:27 - Spor

Bakan Yumaklı : "Tüm zamanların rekorunu kırıyoruz"

13:06 - Siyaset

Aşırı sıcaklar sağlığı tehdit ediyor

12:34 - Sağlık

Şehit polisin emaneti Eylül Asel yüzmede gururlandırdı

11:56 - İnsan

Patlayan boru kamyoneti dere içinde mahsur bıraktı

11:51 - Asayiş