?>

Eker’de, Plasiyer Günü kutlandı

Eker süt ürünleri, gelenekselleşen plasiyer günü’nü 18 haziran’da tüm bölgelerinde eş zamanlı olarak kutladı. Plasiyer günü’nde; eker üst yönetimi, yöneticileri ve ekibi, sabah saatlerinde yola çıkarak plasiyer arkadaşlarıyla birlikte ürünleri satış noktalarına ulaştırdı.

Ekonomi - 6 ay önce

Eker Süt Ürünleri, gelenekselleşen Plasiyer Günü’nü 18 Haziran’da tüm bölgelerinde eş zamanlı olarak kutladı. Plasiyer Günü’nde; Eker üst yönetimi, yöneticileri ve ekibi, sabah saatlerinde yola çıkarak plasiyer arkadaşlarıyla birlikte ürünleri satış noktalarına ulaştırdı. Eker’in Türkiye genelindeki satış ağının en önemli halkalarından birini oluşturan plasiyerler, markanın sevilen ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Plasiyer kadrosunun özverili çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Eker Plasiyer Günü, 2019 yılından bu yana her yıl özel bir etkinlikle kutlanıyor.

Bu yıl 18 Haziran’da kutlanan Plasiyer Günü hakkında değerlendirmelerde bulunan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, "Canla başla çalışan plasiyerlerimizin eşsiz emeğini onurlandırmak için bir kez daha sahaya indik. Bizim için çok değerli olan esnafla bire bir temas kurarak Eker’in samimiyetini ve kalitesini müşterilerimize taşıyan ekip arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek, onlara moral vermek yönetim kadrosu olarak en büyük sorumluluklarımızdan biri. İşte bu yüzden, şirketimizin kalbi plasiyerlerimizin dünyasına konuk olduk. Birlikte müşteri ziyaretleri yaparak, yüklerini paylaşarak ve sahada neler yaşandığını onlardan dinleyerek, plasiyerlerimize olan desteğimizi gösterirken aynı zamanda müşterilerimizle de iletişim kurduk. İyi dileklerimizin ve içten bir tebessümün sahada nasıl bir fark oluşturduğunu hep birlikte hissettik. Katılımlarıyla bu anlamlı günü daha da özel kılan ve dayanışma duygumuzu güçlendiren tüm ekibimize teşekkür ediyor, Eker Plasiyer Günümüzü kutluyorum" dedi.

Şirket, Plasiyer Günü boyunca yönetim ve saha ekipleri, satış noktalarını birlikte ziyaret ederek ürün teslimatı gerçekleştirdi; müşterilerle bire bir iletişim kurdu ve sahadaki deneyimleri ilk elden gözlemledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Siirtli çiftçilere 25 bin fıstık ve 4 bin 300 adet Trabzon Hurması fidanı dağıtıldı

17:27 - Ekonomi

FuzulEv’in yeni pazarlama ve marka iletişim müdürü belli oldu

16:57 - Ekonomi

Edirne’de mera ıslah projeleri ile hayvancılığa destek

16:54 - Ekonomi

Gürsu’da sıfır atıktan sürdürülebilir tarıma geçildi

16:53 - Ekonomi

Martı, 2026’da gelirde iki katın üzerinde büyüme ve pozitif FAVÖK hedefliyor

16:07 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Hasta ziyaretinden dönerken annesiyle kurşunların hedefi oldu

16:59 - Asayiş

Ölümlü sarı serum olayında ilk duruşma görüldü

16:50 - Asayiş

FETÖ’ye üye olmaktan aranan şahsı polis yakaladı

16:29 - Asayiş

Bakan Kacır’dan Libya’ya taziye mesajı

15:48 - Genel

Eski komşusunu vuran kadın: "Evlenme isteğimi reddetti, vurdum"

15:37 - Asayiş