?>

Ekrem İmamoğlu’ndan mektup: "Alnımız ak, başımız dik"

Chp lideri özgür özel’in katıldığı düzce mitinginde, cezaevindeki istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu’nun mektubu okundu.

Siyaset - 3 ay önce

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı Düzce mitinginde, cezaevindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okundu. İmamoğlu, "Sanıyorlar ki zindanlar bizi ayıracak, susturacaklar. Ama biz yılmayacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Düzce’de mitinge katıldı. Özel’in konuşmasından önce CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Ekrem İmamoğlu’nun mektubunu okudu. Mektupta, "Bu ülkeyi canı gibi seven sevgili kardeşlerim, bugün sizlerle olmasam da aramızda duvarlar, parmaklıklar olsa da hepimizi en içten duygularla selamlıyorum Sanıyorlar ki duvarlar, parmaklıklar bizi ayırabilecek. Sanıyorlar ki beni tutsak ederek, zindana kapatarak sizlerle arama engel koyabilecekler. Sanıyorlar ki Ekrem İmamoğlu bu vatana duyduğu o sonsuz sevgiyi bir zindana kalınca unutacak. Millet de o zindana kapatılınca onun yaptığı hizmetleri unutacak. Sanıyorlar ki hukuku kendi çıkarlarına alet ettiklerinde bu milletin ferasetini, adalet duygusunu ortadan kaldırabilecekler. Düşünüyorlar ki tek adam düzeni sonsuza kadar devam edecek. İstedikleri zaman savcı, istedikleri zaman yargıç, istedikleri zaman ekonomist olacaklar. Ülke içinden çıkmaz uçurumlara sürükleyebilecekler. Hiç umutlanmasınlar. Bizi istedikleri kadar suç örgütü diye yaftalasınlar. Vatandaşın bu iftiralara artık karnı tok. Vatandaş kimin olduğunu gayet iyi biliyor. Bir avuç azınlığı değil bu topraklarda yaşayan vatan sağlığına yayılmış herkesi koruyup göz edenin kim olduğunu biliyorlar" ifadeleri yer aldı.

"İmamoğlu bu fırsatçıları dört kere yendi daha da yenmeye devam edecek" diyen İmamoğlu, "Önümüz bayram. Bu vesileyle hepimizin, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. İnanıyorum ki çok yakında tüm bayramlarımızı hep birlikte, ayrım olmaksızın, birlik içinde kutlayacağız. Bize yapılan bütün haksızlıklara rağmen yılmayacağız, kararlıyız. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Çünkü biz inanıyoruz, her şey çok güzel olacak" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

Ankara’daki hobi bahçelerinin durumu ele alındı

2025-05-29 17:49 - Siyaset

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

Fiba Commercial Properties, yeni projelerini yatırımcılara tanıttı

2025-05-29 15:28 - Ekonomi

CHP’li Özcan’dan Yargı Eleştirisi

2025-05-29 14:55 - Siyaset

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

Bakan Uraloğlu: "‘Geldik ama evde yoktunuz’ dönemi sona erdi"

2025-05-29 13:24 - Genel

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özel: "4- 9 Eylül tarihleri arası CHP’nin kuruluş haftası olarak kutlanacak"

15:32 - Siyaset

Bakan Güler, Katar Genelkurmay Başkanı Al Mannai ve Katar Kara Kuvvetleri Komutanı Al-Attiyah ile görüştü

15:34 - Siyaset

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Bayburt’ta

15:19 - Siyaset

Dayakçı başkan hakkında üç suçtan savcılığa şikayette bulunuldu

15:17 - Siyaset

Söke’ye yapılacak yatırımlar görüşüldü

15:15 - Siyaset

Günün Manşetleri

Alkolü Şahıs Darp Edildi, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

15:34 - Genel

Beşiktaş, Başakşehir Maçının Hazırlıklarına Başladı

15:25 - Spor

Sahte Şeyhe 175 Milyon Liralık Dava

15:19 - Asayiş

Renault, Ağustos ayında en çok satan markalardan oldu

15:18 - Ekonomi

Şalterleri kapattı, yangının önüne geçti

15:11 - Asayiş