?>

Elazığ TSO’dan Elazığspor’a 10 milyon liralık çek

Elazığ tso başkanı idris alan (ortada) takım kaptanlarına 10 milyon tl'lik çek verdi

Spor - 6 saat önce

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan düzenlediği basın toplantısı ile bağış kampanyasında toplanan 23 milyon liralık bağışın 10 milyon lirasını çek olarak Elazığspor takım kaptanlarına teslim etti.

Elazığspor’a maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyada 23 milyon lira toplanmıştı. Şehrin önde gelen iş insanları, bürokratları ve taraftarlarının katıldığı destek gecesi, Elazığspor camiasına moral verirken, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığspor yönetimi, kampanyanın ardından ortak bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ETSO Başkanı İdris Alan, toplanan 23 milyon liranın ilk kısmı olan 10 milyon lirasını Elazığspor takım kaptanlarına takdim etti. "Birlik ruhu galibiyetlerle taçlanacak"

Basın mensuplarına çek takdimi sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "Elazığspor’un sahadaki mücadelesine inancımız tam. Vanspor karşısında takımımıza başarılar diliyorum. Elazığ’ın birlik ruhu galibiyetlerle taçlanacak. Elazığspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularımızın sahada akıttığı ter bizi bugün play-off maçlarına taşıdı. Aylar öncesinden bu başarıya giden yolda en büyük eksiğin maddi ve manevi destek olduğunu görmüş ve harekete geçmiştik. Tüm Elazığ kenetlendi, bu yiğit kardeşlerimizin önünü açmak için elinden geleni yaptı. Bu gençler Elazığ’ın şerefini Van’da temsil edecek. 10 milyon liralık çeki kendilerine verdik, kalan bakiyeyi de dönüşte ödeyeceğiz. Bu paralar analarının ak sütü gibi helal olsun" dedi. "Plaket ve forma takdimi yapacağız"

Alan, konuşmasının sonunda tüm Elazığ halkının Elazığspor’un arkasında olduğunu vurgulayarak, "Bu takım şehirde 660 bin kişiyi tek yürek yaptı. Dualarımız ve desteğimizle yanınızdayız. Siz tarih yazıyorsunuz, biz gurur duyuyoruz. Bağışta bulunanlara plaket ve forma takdim ederek en kısa sürede ziyaretlerine gideceğiz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz, desteklerinden ötürü Başkan Alan’a teşekkür ederek, "Çok kıymetli başkanım bizi bu zorlu dönemde yalnız bırakmadı. Kampanya sürerken hiç bekletmeden 10 milyonluk çeki bize teslim etti. Kendisi Elazığspor’u sadece bu dönemde değil, geçmiş yıllarda da yakından takip eden ve yöneticilik yapmış bir isim. Her zaman yanımızda oldu" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Meteoroloji'den Muğla İçin Fırtına Uyarısı

2025-05-16 08:07 - Gündem

Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 1 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

2025-05-18 21:28 - Spor

Soma’nın Gözyaşları Şelalesi açıldı

2025-05-14 19:11 - Gündem

MUĞLA'DA YAŞLI NÜFUS ALARM VERİYOR

2025-05-16 13:42 - İnsan

Tabureden düştü, ekipleri harekete geçirdi

2025-05-15 19:48 - Asayiş

Galatasaray taraftarları Ardahan’da şampiyonluğu kutluyor

2025-05-18 21:51 - Spor

Edin Dzeko, bu sezonki 21. golünü kaydetti

2025-05-18 21:22 - Spor

Burak Kapacak, bu sezon ilk kez oynadı

2025-05-18 21:44 - Spor

Kırklareli’nde uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

2025-05-15 20:05 - Asayiş

Gönen’de kaçak tütün operasyonu: 5 şüpheli gözaltında

2025-05-15 20:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Kıyanç: "Muğlaspor’a gelir getirici proje yoksa biz de yokuz"

22:00 - Spor

TFF Kadınlar 3. Ligi’nde Bandırmagücü Spor Kulübü yarı finale yükseldi

19:46 - Spor

Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda Erzincanlı sporculardan derece

19:03 - Spor

Sarıyer Başkanı Bayraktar: "Kongre kararı aldık, başkanlığa devam etmeyeceğim"

18:47 - Spor

Sındırgı’da trap atışı yarışması yapıldı

18:37 - Spor

Günün Manşetleri

Aydın-Muğla Karayolunda Gizemli Motosiklet

01:23 - Asayiş

Serdar Adalı'nın Oğlunun 20 Milyonluk Ferrari'si Kül Oldu

16:17 - Asayiş

Bir Haftada 32 Uyuşturucu Olayına Müdahale

16:05 - Asayiş

Yerli ve Milli Balon Yakıt Tankı Üretildi

15:56 - Ekonomi

Diyadin Kaplıcaları Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor

15:33 - İnsan