?>

Elazığ Valiliği’nden maç sonrası açıklama

Elazığ valiliğinden açıklama

Spor - 10 ay önce

Elazığspor-Artı Değer Vanspor müsabakasında saha içi ve dışında yaşanan olaylarla ilgili Elazığ Valiliği açıklama yaparak, "Yaşanan bu üzücü olayın sorumluları tespit edilmiş ve sorumlular hakkında ivedilikle yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grubun 21. haftasında Çimentaş Elazığspor, evinde konuk ettiği Artı Değer Vanspor’u 2-1 mağlup etti. Saha içi ve dışında meydana gelen olaylarla ilgili Elazığ Valiliği açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, "08.02.2025 Cumartesi günü ilimizde yapılan Çimentaş Elazığspor - Van Büyükşehir Belediyespor futbol müsabakası nedeniyle alınması gerekli güvenlik önlemleri Valiliğimizce alınmış ve uygulanmıştır. Ancak, alınan bütün önlemlere rağmen saha içinde ve saha dışında sporun centilmenlik ruhuna yakışmayan olaylar federasyon temsilcileri ve güvenlik güçlerimizce gerekli tespit tutanaklarıyla kayıt altına alınmıştır. Ayrıca misafir takım kafilesini taşıyan araç güvenlik tedbirleri altında seyir halindeyken şehir merkezi dışında taşlı saldırıya uğramıştır. Yaşanan bu üzücü olayın sorumluları tespit edilmiş ve sorumlular hakkında ivedilikle yasal işlem başlatılmıştır. Spor; dostluk, centilmenlik ve fair-play ruhu üzerine kuruludur. Saha içindeki rekabet ve sonuçlar sahada kalmalı ve asla şiddete dönüşmemelidir. Tahrik ve saldırı hangi taraftan gelirse gelsin kabul edilemez. Spor sahalarında ve dışında gerçekleşen hiçbir şiddet olayına fırsat verilmeyecek, toplumsal düzenin, birlik ve beraberliğin zedelenmesine yönelik davranışlara müsamaha gösterilmeyecektir. Spor kültürümüze, kulüplerimize ve şehirlerimize zarar veren bu tür olaylara karşı, sporun birleştirici gücüne inanan ve fair-play anlayışını benimseyen herkesin duyarlı olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Yaşanan olaylardan duyduğumuz üzüntüyle birlikte Van Büyükşehir Belediyespor sporcu ve teknik heyetine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sporun centilmenlik ruhuna yakışmayan bu tür davranışlara karşı taviz verilmeyeceğini bir kez daha vurguluyor, tüm taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyoruz" denildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

Barış Alper Yılmaz’ın, Süper Lig’de ’dalya’ heyecanı

2025-02-02 10:21 - Spor

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

LİMANLARIMIZDAN 531,7 TON YÜK ELLEÇLENDİ

2025-02-03 16:02 - Ulaşım

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

DATÇA'DA HERKESİ KISKANDIRAN DADADOSK DOSTLUĞU

2025-02-03 12:01 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Bilecik’te yıldız basketbol heyecanı sürüyor

10:30 - Spor

Sakarya’da 2026 yılı spor yatırımları için imzalar atıldı

10:29 - Spor

Fenerbahçe, Eyüpspor’a konuk olacak

10:22 - Spor

Bilecik’te karate spor okullarında yoğun tempo

10:20 - Spor

Nilüfer Belediyespor, Beykoz deplasmanından zaferle döndü

10:12 - Spor

Günün Manşetleri

Ceza yiyen sürücüler tepki göserdi: "Haftada 3 gün ceza yiyoruz"

09:51 - Asayiş

Türkiye’nin en yaşanılmayacak ilçesi olarak Yüreğir’i seçen ’Yapay zekaya’ tepki

09:28 - İnsan

Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti

09:24 - Asayiş

FETÖ’den hapis cezası ile aranan şahıs polis tarafından yakalandı

15:31 - Asayiş

Şehit Babası Mustafa Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

15:25 - İnsan