?>

Elazığ Valisi Hatipoğlu’ndan taşlı saldırı iddialarına açıklama: "Kardeşliğimize nifak tohumu ekilemez"

Elazığ valisi numan hatipoğlu, van otobüsüne yönelik saldırı iddialarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Olayın sosyal medyada çarpıtıldığını belirten vali hatipoğlu, sürecin savcılık talimatıyla detaylı şekilde incelendiğini söyleyerek, " kardeşliğimize zarar vermek isteyen hiçbir girişime müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı

Asayiş - 2 ay önce

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Van otobüsüne yönelik saldırı iddialarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Olayın sosyal medyada çarpıtıldığını belirten Vali Hatipoğlu, sürecin savcılık talimatıyla detaylı şekilde incelendiğini söyleyerek, "Kardeşliğimize zarar vermek isteyen hiçbir girişime müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Van’a ait bir otobüsün taşlı saldırıya uğradığı yönündeki haberler sonrası Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Vali Hatipoğlu, sosyal medyada yayılan iddiaların ardından olayın tüm yönleriyle incelendiğini belirterek, asılsız haberlerin iki il arasındaki kardeşliğe zarar veremeyeceğini vurguladı. Vali Hatipoğlu olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Van haber sitelerinde bir Van ilimize ait otobüsün taşlı saldırıya uğradığına dair haber ile ilgili olarak kamuoyuna doğru bilgi verilmesi zarureti doğmuştur. Adı geçen firmanın otobüsünün şoförü sadece kasko firmasına ibraz edilmek üzere tutanak tanzimi talebinde bulunmuş ve yoluna devam etmeye kalkmıştır. Sosyal medyaya yansıyan haberler üzerine anılan otobüs cumhuriyet savcısının talimatı alınarak Malatya ili Kale ilçesinde tekrar durdurulmuş olup tüm yolcuların beyanı alınarak olay tüm yönleri ile aydınlatılacaktır. Van ilinden her gün sayısız otobüs ilimizde bulunan şehirlerarası terminali de kullanarak yolculuk etmektedir. Üstelik play off maçı sonrasında dahi hiçbir sorun yaşanmamış iken kardeşliğimize leke süren yaklaşımları nefretle kınıyorum. Olayın takipçisi olacağımın bilinmesini tüm kamuoyuna bildiririm. İki güzide ilimizi hala futboldan dolayı husumetli gibi gösteren bu haberler ne futbolun birleştirici ruhuna ne de illerimiz arasındaki kardeşliğe zarar verecektir. Hiçbir nifak tohumu kardeşliğimize zarar veremeyecektir" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan’da arı paniği

2025-06-28 13:58 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Yatağan'ın Dipsiz ve Taşkesik Yolları Yenileniyor

2025-06-28 11:00 - Ulaşım

Denizlerin akciğerleri nefes alacak

2025-06-27 09:53 - Gündem

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

KKTC Uçuşlarındaki Fiyat Ayrımcılığı TBMM'de

2025-06-27 15:34 - Gündem

Kocası tarafından balkondan atıldığını öne süren öğretmen felç kaldı

2025-06-29 14:19 - Asayiş

Menteşe’de kaza: 2’si ağır 4 yaralı

2025-06-25 15:41 - Asayiş

CHP'den AK Parti'ye "Boş Salon" Eleştirisi

2025-06-30 10:10 - Gündem

İlgili Haberler

Antalya’da otomobilden 8 ruhsatsız tabanca çıktı

10:48 - Asayiş

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

10:47 - Asayiş

Kamyonet tıra çarptı: 1 yaralı

10:45 - Asayiş

Altuğ Paşa 3. Ordu Komutanı oldu

10:46 - Asayiş

Adıyaman’da motosiklet hırsızlığı

10:33 - Asayiş

Günün Manşetleri

Kaynak Makinelerinden Kaçak Sigara Çıktı

09:32 - Asayiş

99 Yıl Hapis Cezası Olan Firari Yakalandı

09:31 - Asayiş

Dolar ve Euro Haftaya Yükselişle Başladı

09:30 - Ekonomi

Mahalleli Panik Yaşadı, Evler Küle Döndü

13:36 - Asayiş

İki İlçe Arası Uyuşturucu Sevkiyatına Engel Olundu

13:17 - Asayiş