?>

Elektrik dağıtım şirketi OKAF’25’te

Yeşilırmak elektrik dağıtım şirketi a. ş. (yedaş), 14-15 nisan tarihlerinde samsun’da düzenlenen orta karadeniz kariyer fuarı’na (okaf’25’) katıldı.

Ekonomi - 9 ay önce

Samsun’da elektrik dağıtım şirketi, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda genç yeteneklerle buluştu.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi A.Ş. (YEDAŞ), 14-15 Nisan tarihlerinde Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF’25’) katıldı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve "Yetenek Her Yerde" mottosuyla Türkiye genelinde düzenlenen bölgesel kariyer fuarlarının Orta Karadeniz ayağı, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. YEDAŞ, fuarda yer alan önemli firmalar arasında yerini alarak; öğrenciler ve yeni mezunlarla doğrudan iletişim kurdu. İnsan kaynakları ekibi, standı ziyaret eden katılımcılara şirketin işe alım süreçleri, staj olanakları ve yetenek programları hakkında detaylı bilgi sundu.

Fuara katılan gençler, doğrudan iş ve staj başvurusu yapma fırsatı buldu. Şirket temsilcileri, kariyer fuarlarının genç yeteneklerle buluşmak, onların beklenti ve hedeflerini anlamak açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. YEDAŞ, geleceğin profesyonellerine kariyer yolculuklarında rehberlik etmeyi ve sektörün ihtiyaç duyduğu yetenekleri erken aşamada tanıyarak gelişim fırsatları sunmayı temel hedefleri arasında görüyor. Bu kapsamda üniversitelerle iş birliklerine ve genç yetenek programlarına öncelik veriliyor. "Bu fuar bizim için ayrı bir anlam taşıyor"

Kariyer fuarına dair değerlendirmelerde bulunan YEDAŞ İnsan Kaynakları Koordinatörü Serkan Aydın, "Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyduk. Kurumumuzu ve sunduğumuz kariyer fırsatlarını genç yeteneklere tanıtma şansı bulduğumuz bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 2025 yılı içinde katıldığımız beşinci kariyer fuarı olması nedeniyle bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Benzer etkinliklerde gençlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Gençlerin kariyer gelişimini desteklemeyi sürdüren YEDAŞ, geleceğin iş gücüne yatırım yapma vizyonuyla her fırsatta gençlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğini belirtti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

Rusya’dan Ukrayna’ya İHA’lı saldırı: 12 yaralı

2025-04-10 10:12 - Asayiş

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

İlgili Haberler

MTSO Başkanı Çakır: "Türk girişimcisi vergi verme sorumluluğuna sahiptir"

12:29 - Ekonomi

BTSO Akademi iş dünyasının dönüşümüne rehberlik ediyor

12:14 - Ekonomi

İthal otomobiller Haydarpaşa Limanı’nı doldurdu

12:07 - Ekonomi

Düzce’den bin 574,395 ton kedi köpek maması ihraç edildi

12:05 - Ekonomi

Rönesans’ın yenilenebilir enerjide kurulu gücü 3,5 katına çıktı

11:56 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Hayatından endişe edildi, cezaevinde olduğu ortaya çıktı

11:01 - Asayiş

Zehir tacirlerine geçit yok

10:52 - Asayiş

Sosyal medyadan başlayan yardım seferberliği çocukları sevindirdi

10:47 - İnsan

Koruma Klor’a 164 milyon TL’lik ceza

10:44 - Ekonomi

Karikatürcüler yapay zekanın çizimini beğenmedi

10:16 - Kültür Sanat