?>

Elif teyzenin evi de hayalleri de yenilendi

KEPEZ BELEDİYESİ, ERENKÖY MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN ELİF GÜNDÜZ’ÜN EVİNİ BAŞTAN SONA YENİLEYEREK KENDİSİNE SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR YAŞAM ALANI SUNDU. EVİN YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRECİNDE İSE GÜNDÜZ, KEPEZ BELEDİYESİ HASTA YAKINLARI KONUK EVİ’NDE RAHAT VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KONUK EDİLDİ.

İnsan - 2 saat önce

Kepez Belediyesi, Erenköy Mahallesi’nde yaşayan Elif Gündüz’ün evini baştan sona yenileyerek kendisine sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı sundu. Evin yenileme çalışmaları sürecinde ise Gündüz, Kepez Belediyesi Hasta Yakınları Konuk Evi’nde rahat ve güvenli bir şekilde konuk edildi.

Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamda, Erenköy Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşında Elif Gündüz’ün evini baştan sona yenileyerek sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı sundu. 5 yaşında geçirdiği bir kaza sonucu beyin ameliyatı olan, sol ayağında felç ve epilepsi rahatsızlığı bulunan Elif Gündüz’ün yaşamını sürdürdüğü ev, Kepez Belediyesi ekiplerinin titiz çalışmalarıyla yenilendi. Kırık ve kullanılamaz durumdaki eşyalar ile istiflenmiş eşyalar Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince tahliye edilirken, Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün Evde Sağlık ve Temizlik ekipleri de evi tepeden tırnağa temizledi. Ardından evin boya ve tadilat çalışmaları tamamlanarak, ev yeni ve güvenli bir görünüme kavuştu. Evin temizlik, boyama ve yenileme çalışmaları sürecinde Elif Gündüz, Kepez Belediyesi’nin Hasta Yakınları Konuk Evi’nde ağırlandı.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından evin ihtiyaç duyulan eşyaları temin edilerek yerleştirildi ve konut, tertemiz bir şekilde Elif Gündüz’e teslim edildi.

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Elif Gündüz, "Ben epilepsi hastasıyım, elim felçli olduğu için evimi temizleyemiyorum. Evim çok güzel olmuş, çok mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı

2026-01-18 13:36 - Gündem

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN GÖÇMEN KAÇAKÇISI YAKALANDI

2026-01-19 10:23 - Asayiş

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

2026-01-22 14:53 - Sağlık

Fırtına elektrik tellerini kopardı, çıkan yangın büyümeden söndürüldü

2026-01-22 00:09 - Asayiş

DATÇA’DA VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI

2026-01-24 00:44 - Asayiş

Engelli Haklarında Tasarruf Krizi

2026-01-24 20:01 - Marmaris

İlgili Haberler

Patnos’ta kış şartlarına karşı dayanışma seferberliği

14:25 - İnsan

BEUN Fen Fakültesi 2025-2026 akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi

13:52 - İnsan

ER-VAK’tan Ahlat’a vefa çağrısı

13:45 - İnsan

BEUN, THE 2026 sıralaması’na göre 4 alanda Türkiye’nin seçkin üniversiteleri arasında

13:43 - İnsan

BEUN Tıp Fakültesine "Erişilebilirlik Belgesi" ve "Erişilebilirlik Logolu Bayrak" takdim edildi

13:41 - İnsan

Günün Manşetleri

Çaldıkları motosikleti çalıştıramayan hırsızlar zarar verip bıraktı

14:55 - Asayiş

Başkan yolda kalan yolcuları evlerine ulaştırdı

14:52 - Genel

Kasap dükkanına silahlı saldırı: 2 yaralı

14:37 - Asayiş

Gıda işletmelerine yönelik denetim

14:28 - Genel

Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı

14:27 - Spor