?>

Emre Belözoğlu’ndan 14 milyon Euro çıkışı: "Bu paraya kulübün ihtiyacı var, kendi adıma istediğim bir para değil"

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından sezonu değerlendiren emre belözoğlu, eyüpspor maçı sonrası yaptığı 14 milyon euro çıkışıyla ilgili açıklık getirdi. Belözoğlu, "bu paraya kulübün ihtiyacı var. Antalyaspor’un başarısı için bu paraya ihtiyacı olduğunu söyledim, kendi adıma istediğim bir para değildi" dedi.

Spor - 2 ay önce

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Eyüpspor maçı sonrası yaptığı 14 milyon Euro çıkışıyla ilgili, "Bu paraya kulübün ihtiyacı var. Antalyaspor’un başarısı için bu paraya ihtiyacı olduğunu söyledim, kendi adıma istediğim bir para değildi" dedi.

Antalyaspor, Süper Lig’in 38. haftasında sahasında Trabzonspor’a 2-0 mağlup olarak sezonu puansız kapattı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sezon boyunca yaşadıkları zorluklara ve gelecek hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu. "Antalyaspor’la çalışmak benim için büyük bir onurdu"

Sezonun kendisi için hem duygusal hem de öğretici geçtiğini belirten Belözoğlu, "Hepimiz için gerçekten çok zor bir seneydi. Buraya gelmek, bu tecrübeyi yaşamak benim için mükemmel bir duyguydu. Antalya’yı ve bu atmosferi daha önce bu kadar yakından tanımıyordum. Bu şehirde olmak, bu oyuncu grubuyla çalışmak çok kıymetliydi" dedi.

Takımıyla birlikte ligde kalmayı başardıklarını vurgulayan Belözoğlu, "Bizi üç hafta önce rahatlatan pozisyona getiren ne varsa, arkasında çok ciddi bir emek vardı. Bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum. Mevcut şartlar göz önüne alındığında 44 puan çok değerli. Özellikle bize yakın takımları, daha güçlü kadroları iç sahada oyun olarak yenmek, bizim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı. "Savunmada çok problemli bir takım devraldım"

Belözoğlu, devraldığı takımın defansif açıdan büyük sıkıntılarla boğuştuğunu belirterek, "Çok yumuşak bir takımımız vardı. 62 gol yemiş bir takım devraldık. Elimizden geldiğince defans hattını düzeltmeye çalıştık. Mevcut gücümüze göre çok iyi işler yaptık. Çok daha kaliteli takımları oyun anlamında geride bıraktık" diye konuştu. "Bir yıl daha sözleşmem var, kalmak istiyorum"

Görevine devam edeceğini dile getiren teknik adam, "Benim bir sene daha mukavelem var. Daha hedefi olan, daha dinamik bir takım kurmak istiyorum. Antalya’ya yakışan bir oyun ortaya koymak istiyoruz. Şehir dinamiklerinin bu takımı sahiplenmesi gerekiyor. Antalyaspor’un daha yukarıyı hedeflemesi için herkesin birlik içinde olması lazım" dedi. "Bu para benim için değil"

Belözoğlu, Eyüpspor maçı sonrası gündem olan "14 milyon Euro gerekiyor" açıklamasına da açıklık getirdi. "Ben kendime bu parayı istemedim" diyen Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şartlar benim için değişmedi. Herkes bir yıl yaşlandı. Antalyaspor’un mevcut dosyaları, transfer tahtasının açılması ve bu sezon oyunculara yapılan ödemelerin toplamı bu rakamları ortaya çıkarıyor. Bu paraya kulübün ihtiyacı var. Antalyaspor’un başarısı için bu paraya ihtiyacı olduğunu söyledim, kendi adıma istediğim bir para değildi. Ben Anadolu kulüplerine para kazanmak için gelmedim. Geçmişte de hiçbir takımdan tazminat almadan ayrıldım. Burada kalmak, güçlü bir kadroyla daha fazlasını başarmak istiyorum."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

Muğla Dijital Dönüşümde Vites Yükseltti

2025-05-30 14:27 - Ekonomi

Bodrum’da 1.2 milyarlık süper yat suya indirildi

2025-05-30 16:18 - Ekonomi

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

Pop müziğin önemli ismi Keremcem MSKÜ’lü öğrencilerle buluştu

2025-05-30 17:42 - Magazin

Muğla'da Dünya Çevre Günü Kutlandı

2025-05-30 16:39 - ÇEVRE

CHP’li Özcan’dan Yargı Eleştirisi

2025-05-29 14:55 - Siyaset

İlgili Haberler

Jhon Duran kampa katıldı

22:06 - Spor

Galatasaray günü çift antrenmanla tamamladı

22:08 - Spor

Bursaspor’da Taha Can ve Bora ile yollar ayrıldı

21:29 - Spor

Hazırlık maçı: Beşiktaş: 2 - Wolfsberger AC: 3

21:32 - Spor

Nilüfer FK’da yeni sezon hazırlıkları başladı

21:29 - Spor

Günün Manşetleri

Arkadaşını silahla yaralayan şahsa 4 yıl hapis

15:47 - Asayiş

Kavurucu Sıcaklar ve Yüksek Nem Bunalttı

15:38 - Gündem

Kule vinçte fenalaşan operatörü itfaiye kurtardı

15:32 - Asayiş

Yaz sıcaklarında bu rahatsızlıklara dikkat

15:29 - Genel

Real Madrid, Lucas Vazquez'e Veda Ediyor

15:10 - Spor