?>

Erciyes’te ziyaretçi hedefine sezon bitmeden ulaşıldı

ERCİYES AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ZAFER AKŞEHİRLİOĞLU, ERCİYES'TE SEZON BAŞINDA KONULAN 3 MİLYON ZİYARETÇİ HEDEFİNE SEZON BİTMEDEN ULAŞTIKLARI İÇİN MUTLU OLDUKLARINI KAYDETTİ.

Ekonomi - 4 ay önce

Kayseri’deki Erciyes Kayak Merkezi’nde sezon başında konulan 3 milyon ziyaretçi hedefine sezon bitmeden ulaşıldığı bildirildi.

Türkiye’nin önemli kayak destinasyonlarından Erciyes’i sezon içerisinde çok sayıda yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Akşehirlioğlu, rekorlarla dolu bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, sezon başında konulan 3 milyon ziyaretçi hedefinin de aşıldığını kaydetti. Akşehirlioğlu, "Devam eden charter seferlerimizle Polonya ve Çek Cumhuriyeti’nden gelen ziyaretler Mart ayının sonuna kadar devam edecek. Bereketli ve rekorlarla dolu bir sezon geçirdik. Hem ziyaretçi sayısı hem de kar yağışı anlamında bu rekorlar gerçekleşmiş oldu. Biz bu yıl 3 milyon hedefiyle yola çıkmıştık. Çok şükür, daha sezon bitmeden bu hedefe ulaşmış olduk. Muhtemelen bayram tatiliyle birlikte ve sezonun devamında güzel bir sayıyla sezonu tamamlayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Erciyes’in birbirinden farklı etkinliklere de imza attığını dile getiren Akşehirlioğlu, "Erciyes, bilindiği üzere ilkleri yapan, kar üzerinde bilinen bütün sporların yapılabildiği ve bunların ilk kez Türkiye’de gerçekleştirildiği bir destinasyon. Burada ilk kez Avrupa Şampiyonası kapsamında kar voleybolu, snowboard ve snowcross düzenlemiştik. Bu yıl da faaliyetlerimiz devam etti. Hem gelen misafirlerimizi eğlendirmek amacıyla ulusal düzeyde keyifli ve eğlenceli aktiviteler düzenledik hem de uluslararası şampiyonalarda dağ kayağı yarışları gibi etkinlikler gerçekleştirdik" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Altay: "31 ilçede 165 bin öğrencimize tasarruf ve milli teknoloji hamlesi bilinci kazandırıyoruz"

2026-03-23 12:19 - Siyaset

14 yaşında çocuk, otobüs durağında silahla vurulmuş halde bulundu

2026-03-22 01:19 - Asayiş

Karadeniz müziğinin güçlü sesi 3 Nisan’da İstanbul’da sahne alacak

2026-03-19 15:47 - Magazin

SAFİYE SOYMAN KAPISINA GELEN DOMUZU ELLERİYLE BESLEDİ

2026-03-23 12:18 - Magazin

Marmaris Çarşısında Yangın Musluğu Talebi

2026-03-23 13:49 - Marmaris

Muğla’da Ramazan Bayramı Hazırlıkları

2026-03-20 00:01 - Resmi İlanlar

Trump: "(İran) Diyalog kurabiliriz ama ateşkes yapmak istemiyorum"

2026-03-21 00:10 - Siyaset

Marmaris 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı programı 

2026-03-17 16:27 - Marmaris

BAŞKAN ÜNLÜ; “MÜZİK YAYIN SAATİ BİZİMLE İLGİLİ DEĞİL”

2026-03-23 12:22 - Marmaris

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

2026-03-19 23:58 - Bülten

İlgili Haberler

Çoruh Havzası’nda üretilen Türk somonları dünya sofralarında

10:01 - Ekonomi

Torbalı’dan Urfa’ya biber çağrısı: "Acımızı yarıştıralım"

09:49 - Ekonomi

Mardinli muhtarlar Dicle Elektrik’in yatırımlarını memnuniyetle karşıladı

09:38 - Ekonomi

Emet’te Mobil Ürün Takip ve Bitki Sağlığı kontrolleri sürüyor

09:40 - Ekonomi

Tunceli’de modern seracılık dönemi başlıyor: İlk temel atıldı

09:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gökyüzü tutkunlarını bir araya gelecek

09:56 - Kültür Sanat

"Güneş yanıkları erken yaşlanmaya yol açabilir"

09:48 - Sağlık

"Yaz aylarında çocuklar daha fazla risk altında"

09:48 - Sağlık

Firari maymun, ortalığı birbirine kattı

09:39 - Genel

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 259. maçına çıkacak

09:38 - Spor