?>

Erzurum’da kadın oda başkanı güven tazeledi

ERZURUM’UN OLTU İLÇESİNDE OLTU ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NIN 19. OLAĞAN GENEL KURULU, OLTU KAYMAKAMLIĞI TOPLANTI SALONU’NDA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. GENEL KURULDA TEK ADAY OLAN MEVCUT BAŞKAN ÜMMÜHAN GÜLSÜM MUSAOĞLU, ESNAFIN BÜYÜK DESTEĞİYLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Ekonomi - 5 ay önce

Erzurum’un Oltu ilçesinde Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 19. Olağan Genel Kurulu, Oltu Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olan mevcut Başkan Ümmühan Gülsüm Musaoğlu, esnafın büyük desteğiyle yeniden başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, oda faaliyet raporları okunarak üyelere sunuldu. Slayt gösterimi eşliğinde yapılan sunumun ardından oylamaya geçildi. Tek aday olmasına rağmen salonu dolduran esnafların yoğun ilgisi dikkat çekti.903 üyeden 485 üye oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda üyelerin tamamına yakınının desteğini alan Ümmühan Gülsüm Musaoğlu, yeniden Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi. Divan başkanlığını Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat yaptı. Erzurum’dan ve birçok ilçeden oda başkanları katıldı.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Musaoğlu, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederek, "Bugün burada dostluğun, arkadaşlığın ve vefanın en güzel örneklerinden birini yaşadık. Kıymetli esnaf ve sanatkârlarımızın güveniyle bir kez daha bu göreve layık görülmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktur," dedi.

Görevini aynı kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayan Musaoğlu, "Bu görevi siz değerli üyelerimizle omuz omuza, gönül gönüle yürütmeye devam edeceğim. Hep birlikte daha güçlü bir esnaf camiası için çalışmayı sürdüreceğiz. Güveninizi boşa çıkarmayacağız," ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİSİN ŞAMPİYON KIZLARININ HEDEFİ DÜNYA KUPASI

2026-01-14 11:44 - Spor

İYİ PARTİ MİLLETCEKİLİ  ERGUN: “BU RAKAMLAR YOKSULLUĞUN DEĞİL, AÇLIĞIN RAKAMLARIDIR”

2026-01-09 14:27 - Siyaset

Ergun: “İktidar Emekliye Yoksulluğu Değil, Açlığı Reva Görüyor”

2026-01-09 11:20 - Ekonomi

MUGAT-DER’den 20 Dalda Ücretsiz Eğitim Seferberliği!

2026-01-12 12:44 - Genel

Vali Akbıyık 2025 yılı asayiş-güvenlik rakamlarını değerlendirdi

2026-01-13 14:31 - Asayiş

Denizlili ünlü besteciden yürekleri ısıtacak yeni şarkı

2026-01-10 08:26 - Magazin

Marmaris’te Belediyesi çöp kamyonunun çarptığı kadın öldü

2026-01-09 13:05 - Asayiş

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’nün yargılandığı davalarda karar çıkmadı

2026-01-08 16:06 - Asayiş

BAŞKAN ARAVİ ''MARMARİS'LE İLGİLİ PROJELERDE ÇALIŞTAY DÜZENLENSİN''

2026-01-13 14:08 - Marmaris

Gold Emlak dolandırıcılığı sanıklarına ceza yağdı

2026-01-07 16:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Türkiye’nin önemli çeltik üretim merkezinde sağanak yağışlar ekimi geciktirdi

22:09 - Ekonomi

ALTSO Başkanı Erdem: "İkamet kısıtlamalarının kaldırılması Alanya ekonomisine güç katacak"

20:06 - Ekonomi

Tanoğlu: "Nefes Kredisi, KOBİ’lere can suyu olacak"

20:09 - Ekonomi

Güllük’te yeni su faturaları vatandaşlara ulaştı

19:35 - Ekonomi

Bakan Şimşek: "İslami finans olarak kat etmemiz gereken bir yol var"

17:45 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem