?>

Erzurum’da şehit annesine anlamlı bayram hediyesi

ERZURUM AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ZİYARET KAPSAMINDA, ŞEHİT YÜZBAŞI ZEKİ AKÇAY’IN 94 YAŞINDAKİ ANNESİ HAVA AKÇAY EVİNDE ZİYARET EDİLDİ. KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE GERÇEKLEŞEN ZİYARETTE, HAVA AKÇAY’IN İHTİYAÇ VE TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA GÜNLÜK YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRMAK AMACIYLA KENDİSİNE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ.

İnsan - 2 ay önce

Erzurum’da, Millî Aile Haftası kapsamında ve Kurban Bayramı Arifesinde şehit annesi Hava Akçay’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ziyaret kapsamında, Şehit Yüzbaşı Zeki Akçay’ın 94 yaşındaki annesi Hava Akçay evinde ziyaret edildi. Kurban Bayramı Arifesinde gerçekleşen ziyarette, Hava Akçay’ın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla kendisine tekerlekli sandalye hediye edildi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, Hava Akçay devletin kendisini unutmamasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ziyaret ve hediye edilen tekerlekli sandalye için teşekkür eden Akçay, "Allah devletimize zeval vermesin. Bizleri arayıp sormaları, kapımızı çalmaları bize güç veriyor. Devletimizin yanımızda olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Ziyarette konuşan Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emaneti olduğunu belirterek, aziz şehitlerin ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Aykut, Millî Aile Haftası ve Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretlerin hem vefa duygusunu yaşatmak hem de büyüklerin yanında olunduğunu hissettirmek açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Erzurum genelinde şehit yakınları, gaziler, yaşlı bireyler, engelli vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal hizmet çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Aykut, "Şehit ailelerimiz başta olmak üzere gazilerimizin, yaşlılarımızın, engelli vatandaşlarımızın ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Millî Aile Haftası ve Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler, toplumumuzdaki dayanışma ruhunu güçlendirmekte; vefa, merhamet ve paylaşma duygularını canlı tutmaktadır. Şehit ailelerimize yönelik destek çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te çocuklara portatif havuz sevinci 

2026-05-19 17:04 - Marmaris

CHP’de 81 İl ve İlçe Başkanı Tek Ses Oldu

2026-05-22 21:11 - Gündem

Samsun’da 19 Mayıs’ta Buray coşkusu

2026-05-19 23:37 - Magazin

Sinop’ta İlyas Yalçıntaş konseri

2026-05-20 09:03 - Magazin

BAŞKAN ÜNLÜ ‘’ İNŞAAT YASAKLARI BAŞLADI UYMAYANA CEZA KESİLİYOR ‘’ 

2026-05-22 15:38 - Marmaris

Manisa Gençlik Festivali’nde Simge sahne aldı

2026-05-22 11:53 - Magazin

Özel asker ve özel kızlar için unutulmaz gece

2026-05-22 09:37 - Magazin

Kocaeli’de Gökhan Türkmen rüzgarı

2026-05-19 22:45 - Magazin

Uşak’ta 15 şahitli nikah töreni

2026-05-22 08:25 - Magazin

Kurban yakalama timine komando eğitimi

2026-05-23 13:57 - Genel

İlgili Haberler

Bakan Yardımcısı Eminoğlu Kilis’te gençlerle buluştu

18:23 - İnsan

Vali Erdinç Yılmaz’dan yaralı itfaiyecilere ziyaret

17:38 - İnsan

Kırıkkale Belediyesi’nin eğitim desteği YKS sonuçlarına yansıdı

17:05 - İnsan

Gaziantep Büyükşehir’den orman yangınlarına karşı önleyici seferberlik

16:38 - İnsan

Kars Valisi Ziya Polat’tan bağımlılıkla mücadelede net mesaj

16:37 - İnsan

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim