?>

Esenyurt’ta saldırıda ölen kadının amcası Ahmet Dileyen: "Anne kendini kocaya siper edince kafasına bir kurşun sıkıyorlar"

Esenyurt’ta, eşiyle birlikte alışveriş yaptığı sırada silahlı saldırı sonucu ölen kadının amcası adli tıp kurumu önünde konuştu. Amca ahmet dileyen, “bir gün önce de aynı şahıslar eve silah sıkmışlar. Hiçbir şeyden haberleri yoktu, oğlunun husumeti yüzünden vuruldu” dedi.

Asayiş - 2 yıl önce

Esenyurt’ta, eşiyle birlikte alışveriş yaptığı sırada silahlı saldırı sonucu ölen kadının amcası adli tıp kurumu önünde konuştu. Amca Ahmet Dileyen, “Bir gün önce de aynı şahıslar eve silah sıkmışlar. Hiçbir şeyden haberleri yoktu, oğlunun husumeti yüzünden vuruldu. Anne kendini kocaya siper edince kafasına bir kurşun sıkıyorlar. Kocaya da 5 kurşun sıkıyorlar" dedi. Kadının cenazesi adli tıptan alındı . Esenyurt’ta dün akşam saatlerinde eşi Murat Dilekçi ile birlikte alışveriş yapan Sema Dilekçi, bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Murat Dilekçi ağır yaralanırken Sema Dilekçi ise hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan Murat Dilekçi’nin Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisine devam edilirken hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Saldırı sırasında kendisini kocasına siper ederek hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Sema Dilekçi’nin cenazesi ise, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından kadının cenazesi ailesi tarafından teslim alındı.

Yaşanan olayla ilgili konuşan Sema Dilekçi’nin amcası Ahmet Dileyen ise, “Hepimizin başı sağ olsun, ölen benim yeğenim. Dükkanda alışveriş yaparken hanımı kendisini kocasının üzerine atıyor, hanımını da vuruyorlar, vefat ediyor. Murat Dilekçi ise şuan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda. Sokak ortasındaki olayı bilmiyorum tek bildiğim, gençler arasındaki bir olay olduğu. Annesinden ve babasından intikam almışlar, başka herhangi bir nedeni yok. Olayla ilgili hiçbir bilgimiz yok. Bilgimiz olsaydı büyükler olarak araya girip hallederdik. Aynı şahıslar, bir gün önce de eve saldırmışlar. Bunlar Esenyurt’un çeteleri. Anne kendini kocaya siper edince kafasına bir kurşun sıkıyorlar. Kocaya da 5 kurşun sıkıyorlar. Anneler gününde vurdular, Allah kahru perişan etsin onları” diye konuştu.

Avcılar Firuzköy Merkez Camisinde kılınacak cenaze namazını anne Dilekçi’nin cenazesi, Arnavutköy Memba Mezarlığına defnedilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

11-18 Mayıs 2024 HAFTASINDA MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ’NDE (MKSF24) SEMİNER, KONSER VE  SANAT SOKAĞI ETKİNLİKLERİ VAR!

2024-05-11 15:51 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

MUĞLA’DA GOLF SAHASI İÇİN 1345 AĞAÇ KESİLMESİN

2024-05-13 11:26 - Gündem

KAYBOLAN VE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLER

2024-05-09 11:22 - Kültür Sanat

BODRUM’DAN S.O.S: “İMDAT, YARDIM EDİN”

2024-05-11 13:46 - Gündem

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2024-05-12 14:36 - Marmaris

İlgili Haberler

Sarıyer’de motosikletiyle denize düşen adam hayatını kaybetti

02:28 - Asayiş

Anadolu Otoyolu’nda aynı istikamette giden otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

02:19 - Asayiş

Dur ihtarına uymadı, 122 bin lira ceza yedi

00:24 - Asayiş

Edirne’de sağanak su baskınlarına yol açtı

00:07 - Asayiş

Kayseri’de kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 şahıs yakalandı

00:05 - Asayiş

Günün Manşetleri

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş

Parmağını kombi borusuna sıkıştırdı

13:56 - Asayiş