?>

Esenyurt’un 43 mahallesinde temizlik hareketi başladı

ESENYURT BELEDİYESİ, YENİLENEN TEMİZLİK FİLOSU VE YAPAY ZEKA DESTEKLİ TEMİZLİK PLANLAMA SİSTEMİYLE "TEMİZLİK HAREKETİ" PROJESİ, 43 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI OLARAK BAŞLADI.

Genel - 2 ay önce

Esenyurt Belediyesi, yenilenen temizlik filosu ve yapay zeka destekli temizlik planlama sistemiyle "Temizlik Hareketi" projesi, 43 mahallede eş zamanlı olarak başladı.

Esenyurt Belediyesi, yenilenen temizlik filosu ve yapay zeka destekli temizlik planlama sistemiyle ilçede büyük bir temizlik seferberliği hazırladı. Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy öncülüğünde hayata geçirilen "Temizlik Hareketi" projesi, 43 mahallede eş zamanlı olarak başladı. Yeni kurulan sistem ile alınan 81 araçlık temizlik filosu sahaya inerken, ilk temizlik etkinliği Başkan Vekili Aksoy’un katılımıyla Osmangazi Mahallesi Papatya Caddesi’nde gerçekleşti. Başkan Vekili Aksoy da temizlik emekçileriyle süpürgeye sarıldı.

"Hepimiz daha temiz bir Esenyurt için el birliğiyle çalışalım"

Başkan Vekili Aksoy, "Bugün inşallah temizlik hareketini başlatıyoruz. Yaklaşık altmış kişi, sekiz araç, bölge amirlerimiz, çavuşlarımız ve emekçi kardeşlerimizle birlikteyiz. Daha az kirletirsek daha hızlı temizleyebiliriz. Esenyurtlu hemşehrilerimizden ricamız; işçi kardeşlerimizin yükünü azaltmak için onlara yardımcı olalım. Hepimiz daha temiz bir Esenyurt için el birliğiyle çalışalım" ifadelerini kullandı.

"Bu toplumsal bir hareket"

Aksoy, belediye olarak temizlik emekçilerinin çalışma şartlarını iyileştirmek için önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Yeni araçlarımız ve yapay zeka destekli planlama sistemimizle temizlik sorununu kalıcı olarak çözeceğiz. Bu sadece bir belediye projesi değil, aynı zamanda toplumsal bir hareket. Herkesi yaşadığı alanı temiz tutmaya davet ediyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te örgütlü tefecilik operasyonu: 4 kişi tutuklandı

2025-10-24 22:39 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN '' OECD VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE, ENERJİ ENFLASYONUNDA ZİRVEDE''

2025-10-20 13:58 - Genel

Türkiye, gıda enflasyonunda Avrupa birincisi oldu

2025-10-21 14:59 - Ekonomi

Yapay zeka, estetik ve bakım dünyasına girdi

2025-10-22 15:17 - Magazin

Muğla Büyükşehir’den Fethiye Ölüdeniz Yolunda 2. Etap Yatırımı

2025-10-24 15:08 - Ulaşım

İngiliz ve Alman turistler Kale’nin biber tatarı ve pidesine bayıldı

2025-10-19 08:27 - Magazin

İlham veren kadınlar, 2’nci Türkiye Kadın Zirvesi’nde buluştu

2025-10-21 09:22 - Magazin

İclal Aydın, "Ama Değil, Rağmen" ile 12 ilde turneye çıkıyor

2025-10-20 11:57 - Magazin

Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı

2025-10-20 06:01 - Magazin

185 YILDIR VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİYORUZ

2025-10-23 14:34 - Marmaris

İlgili Haberler

BUDO’da olumsuz hava muhalefeti nedeniyle 8 sefer iptal edildi

00:25 - Genel

Yolda mahsur kalanların imdadına Kaymakam yetişti

23:57 - Genel

Murat Cahid Cıngı, 2025 yılında TBMM’de 11 kez ‘Kayseri’ dedi

23:35 - Genel

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nden Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a ziyaret

22:03 - Genel

Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı

19:19 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan