?>

Eşi ve amcası arasında ilişki olduğundan şüphelenip çifte cinayet işlemişti: Karar açıklandı

Bağcılar’da eşi yeliz keleş (32) ile üvey amcası isa ergün’ü (45) aralarında bir ilişki olduğundan şüphelenip silahla ateş ederek öldüren islam keleş’in (41) yargılandığı davada karar açıklandı.

Asayiş - 2 ay önce

Bağcılar’da eşi Yeliz Keleş ile üvey amcası İsa Ergün’ü aralarında bir ilişki olduğundan şüphelenip silahla ateş ederek öldüren İslam Keleş’in yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme sanık Keleş’in bir kez ağırlaştırılmış müebbet bir kez ise müebbet hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

Bağcılar’da 10 Eylül 2023 tarihinde meydana gelen olayda, İslam Keleş (41) üvey amcası İsa Ergün (45) ve eşi Yeliz Keleş’i (32) aralarında bir ilişki olduğundan şüphelenip silahla ateş ederek öldürmüştü. Yeliz Keleş ve İsa Ergün’e ait cep telefonları incelendiğinde maktuller arasında yazışma ve arama kaydı olmadığı bilirkişi raporu ile tespit edilirken sanığın yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık İslam Keleş SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Duruşmaya müştekiler ile taraf avukatları da katıldı.

Duruşmada son sözü sorulan sanık "Ben her şeyi mahkemenin vicdanına bırakıyorum. Her şeyi anlattım, namus kısmını adalete bırakıyorum" dedi.

Kararını açıklayan mahkeme sanık Keleş’in amcası İsa Ergün’ü ‘kasten öldürmek’ suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Sanığın Yeliz Keleş’e karşı ‘eşe karşı kasten öldürme’ suçundan ise ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verildi. İslam Keleş’in ‘ruhsatsız silah taşıma ve bulundurma’ suçundan ise 1 yıl hapsine hükmedildi. Mütaaladan

Cumhuriyet savcısı, maktul Yeliz Keleş ile sanık İslam Keleş’in evli olduklarını, maktul İsa Ergün’ün ise İslam Keleş’in üvey amcası olduğunu belirtmişti. Mütalaada 10 Eylül 2023 günü sanık Keleş’in önce İsa Ergün’ü, sonrasında da Yeliz Keleş’i silahla öldürdüğü kaydedilmişti. Sanık İslam Keleş’in eşi ve amcası arasında bir ilişkiden şüphelendiği de mütalaada açıklanmıştı. Öte yandan Yeliz Keleş ve İsa Ergün’e ait cep telefonları incelendiğinde maktuller arasında yazışma ve arama kaydı olmadığının bilirkişi raporu ile tespit edildiği mütalaada ifade edilmişti. Sanığın, maktul İsa Ergün’e karşı ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet, eşi Yeliz Keleş’e karşı ise ‘eşe karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Van’da iki mevsim bir arada

2025-04-16 09:46 - Gündem

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Kanala devrilen pikap, baba ve iki kızına mezar oldu

07:51 - Asayiş

Ağaçta çıkan yangın binaya sıçradı

06:54 - Asayiş

Konya’da enişte dehşeti: Kayınbiraderini tüfekle vurarak öldürdü

05:09 - Asayiş

Yön levhasının direğine çarpan kamyonet kağıt gibi ezildi: 1 yaralı

03:52 - Asayiş

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

03:02 - Asayiş

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel