?>

Eskişehir’de damatlık ve takım elbise satışları arttı

ESKİŞEHİR’DE DEVAM EDEN DÜĞÜN SEZONUNDA DAMATLIK VE TAKIM ELBİSE SATIŞLARINDA ARTIŞ OLURKEN, GÜNLÜK KOMBİN KIYAFETLER DE VATANDAŞLAR TARAFINDAN İLGİ GÖRÜYOR.

İnsan - 2 yıl önce

Eskişehir’de devam eden düğün sezonunda damatlık ve takım elbise satışlarında artış olurken, günlük kombin kıyafetler de vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle açılan düğün sezonu, yoğun bir şekilde devam ediyor. Evlenecek çiftler gelinlik ve damatlık alışverişi yaparken, yakınları da takım elbise arayışına girdi. Eskişehir’in köklü alışveriş merkezlerinden Esnaf Sarayı ise takım elbise ve damatlık arayanların uğrak noktası oldu. Eskişehir’de 15 yılı aşkın bir süredir esnaflık yapan Abdullah Gökşin, bu yılın modası ve en çok tercih edilen ürünler hakkında bilgiler verdi.

“Takım elbisede en iyi renk siyahtır”

Uzun yıllardır klasik giyim sektöründe çalışan Abdullah Gökşin, on binlerce kişiye özel günleri için takım elbise sattığını söyledi. Son yıllarda sadece düğün için değil, günlük giyimlerde de bu tarzlar için kombin yapıldığını dile getiren Gökşin, “Vatandaşlarımız düğünlerde yakaları aksesuarlı olan modelleri tercih ediyorlar. Takım elbise alanların yüzde 90’ı siyah damatlık almayı tercih ediyor. Çünkü siyah renk, gelinliğin yanında daha şık duruyor ve daha sonrası için de kullanılabilir yakalara sahiptir. Diğer renklerin kumaş türleri farklı olduğu için gündelik kullanımı daha zor, o yüzden de en güzel siyahtır. İnsanların tercihi de bu yönde. Gündelik giyimde de genç grup özellikle kombin modelleri tercih ediyor. Alt kısmı ve üstü kısmı farklı grupları tercih ediyor. Bunların içerisinde yelekli ve yeleksiz olan gruplarımız var, müşterilerimiz yeleği sevdiği için o modelleri tercih ediyor. Büyük gruplarda da komple takım setlerimiz var. Onların fiyatları da şu an için makul seviyelerde bir insan yani 2 bin liraya da 3 bin liraya komple ayakkabısına kadar giyinebilir. Satışlarda azalma veya çoğalma durumu söz konusu değil. Düğün olduğu sürece işlerimiz oluyor. Çok şükür diyelim” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te silahlı ve satırlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

2023-07-27 09:20 - Asayiş

Türkiye’nin en zehir yılanı, kargayı yerken görüntülendi

2023-07-26 09:36 - Gündem

Çorum’da Dünya Hepatit Günü farkındalık etkinliği

2023-07-28 18:28 - Sağlık

Otomobil metrelerce yükseklikten evin bahçesine düştü

2023-07-27 18:47 - Asayiş

Gazeteciler yemekte bir araya geldi

2023-07-25 12:26 - İnsan

Marmaris’te silahlı ve satırlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

2023-07-27 02:37 - Asayiş

Minibüse çarpıp 30 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2023-07-26 13:44 - Asayiş

2 GÜN KAVRULACAĞIZ DİKKAT!

2023-07-25 14:24 - Sağlık

Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybeden Trafik Kazası Yatağan-Kavaklıdere Kavşağında

2023-07-25 12:04 - Asayiş

Kalp ve tansiyon hastaları dikkat: Yaz aylarında kullanılan ilaçlar sağlığınızı etkileyebilir

2023-07-25 10:45 - Sağlık

İlgili Haberler

Tortum Şelalesi coştu, ziyaretçi akınına uğradı

09:27 - İnsan

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde Afrika Gecesi coşkusu

09:26 - İnsan

Organları 3 kişiye umut oldu

09:22 - İnsan

Kaymakam Dalak, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

09:19 - İnsan

Hakkari Emniyet Müdürü Yılmaz, Yüksekova’da polislerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı

00:55 - İnsan

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan