?>

ESOGÜ Eğitim Fakültesi’nde Kaliteye Güven Çalıştayı düzenlendi

Eskişehir osmangazi üniversitesi (esogü) eğitim fakültesi tarafından akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen 'kaliteye güven: Eğitim fakültesi öğrenme çıktılarının oluşturulması' başlıklı çalıştay, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Eğitim - 3 ay önce

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi tarafından akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen ’Kaliteye Güven: Eğitim Fakültesi Öğrenme Çıktılarının Oluşturulması’ başlıklı çalıştay, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Katılımcılar, çalıştayda, eğitimde kalite güvence süreçlerini güçlendirmeye yönelik görüş ve önerilerini dile getirirken, kurumlar arası iş birliğini artırma fırsatı da buldu. Çalıştaydaki istişare ve uygulama oturumlarında eğitimde öğrenme çıktılarının nasıl daha etkin hale getirilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Paydaşların değerli katkılarıyla şekillenen bu oturumlarda, öğrenme çıktılarının geliştirilmesine yönelik yenilikçi yaklaşımlar ele alındı. Katılımcılar özellikle kalite güvencesi süreçlerinin eğitim kurumlarında nasıl uygulanabileceğine dair somut önerilerde bulundu. Çalıştay sonunda katılımcılar eğitimde kalite standartlarının sürdürülebilirliği için benzer etkinliklerin önemine vurgu yaparak, iş birliği ve bilgi paylaşımının devam etmesi yönünde görüş birliğine vardı.

ESOGÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerife Yücesoy Özkan, çalıştaya katılım gösteren tüm paydaşlara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin eğitimde kaliteyi artırmada Eğitim Fakültesi yönetimi tarafından önemsendiğine vurgu yaparken, gelecekte de düzenlenecek benzer çalıştaylar ve projelerle Türkiye’nin eğitim kalitesini yükseltme yönündeki çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy’un da katılımıyla açılışı yapılan çalıştay, iç ve dış paydaşlardan 85 katılımcı ile gerçekleşti. Çalıştaya özel ve devlet anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerden okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile öğretmenler; kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler, öğrenciler, ESOGÜ Eğitim Fakültesi’ndeki tüm bölüm başkanları, ana bilim dalı başkanları ve öğretim elemanları ile idari personel katılım sağladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

Kent içi raylı sistemi 634 kilometreye çıkacak

2025-02-11 13:48 - Ulaşım

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MALATYA’YA ARAÇ DESTEĞİ

2025-02-10 12:44 - Ulaşım

Samsun’da 292 gram metamfetamin ele geçirildi: 2 gözaltı

2025-02-05 18:31 - Asayiş

İlgili Haberler

Minik öğrenciler böcekleri dikkatle inceledi

10:17 - Eğitim

Kariyer Merkezi öğrenciler ile sektör temsilcilerini buluşturdu

10:13 - Eğitim

BUÜ’de başarılı akademisyen sayısı her geçen gün artıyor

09:37 - Eğitim

Emekli öğretmenden gönüllü eğitim desteği

09:06 - Eğitim

TURJAF 2025 Kongresi NÖHÜ ev sahipliğinde düzenlendi

17:10 - Eğitim

Günün Manşetleri

Arızalanan motorbotta mahsur kalan 3 kişiyi deniz polisi kurtardı

16:32 - Asayiş

Çocuklarda Yanlış Giyim Hastalık Davetiyesi Çıkarabilir

16:27 - Sağlık

Kütahya’da 4,2 büyüklüğünde deprem

16:19 - Genel

Şahin'den Sultan Abdülhamid Han'a Yönelik Sözlere Sert Tepki

16:16 - Genel

3.8 Ton Ele Geçirildi Midye Ele Geçirildi

16:01 - Asayiş