?>

ESTÜ Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Öğrencileri için Yangın Söndürme Sertifika Eğitimi düzenlendi

Eskişehir teknik üniversitesi ulaştırma meslek yüksekokulu (umyo) sivil havacılık kabin hizmetleri programı son sınıf öğrencileri, 2 eylül kampüsünde düzenlenen yangın söndürme sertifika eğitimine katıldı.

Eğitim - 2 yıl önce

Eskişehir Teknik Üniversitesi Ulaştırma Meslek Yüksekokulu (UMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı son sınıf öğrencileri, 2 Eylül Kampüsünde düzenlenen Yangın Söndürme Sertifika Eğitimine katıldı.

Hasan Polatkan Havalimanı İtfaiye Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen eğitim, Acil Emniyet Usulleri dersi yürütücüsü Öğr. Gör. Füsun Adar ile Öğr. Gör. Nevin Yavuz koordinasyonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öğrencilerin Öğr. Gör. Adar ve Öğr. Gör. Yavuz ile Hasan Polatkan Havalimanı İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından bilgilendirilmesiyle başlayan eğitimde UMYO Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Sinem Diksu da hazır bulundu. “Havacılık sektörü hata kabul etmez”

Eğitimin, yerinde ve uygulamalı olarak gerçekleştirilmesinin öğrenme süreçlerini olumlu yönde etkilemesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Öğr. Gör. Adar ve Öğr. Gör. Yavuz, “Sınıf ortamında yürütülen derslerde öğrencilerimize nitelikli içerikler sunarak öğrenme süreçlerini en iyi hâliyle onlara sunmaya çalışıyoruz. Ancak yerinde ve uygulayarak öğrenmek ve öğretmek en önemlisi. Bu düşünce ve amaçla Yangın Söndürme Sertifika Eğitimini bu eğitim-öğretim yarıyılında yürütmekte olduğumuz Acil Emniyet Usulleri dersi kapsamında üniversitemiz 2 Eylül Kampüsünde yer alan Hasan Polatkan Havalimanı İtfaiye Müdürlüğü binasında ve saha profesyonelleriyle uyguladık. Hata payının hiç olmadığı havacılık mesleği için bu tür uygulamalar hayati değer taşıyor” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

FETHİYE’DE 40 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ OTOGAR YAPILACAK

2024-05-03 13:24 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

İlgili Haberler

Kaymakam Yıldız, öğrencilerle ders işledi

09:49 - Eğitim

Uzlaştırmacılar, Başsavcısı Üzeyir Karakülah’a sahada karşılaştığı sorunları anlattı

09:28 - Eğitim

Akpınar: GÜÇ Programı gençler için güvence sağlayacak

09:05 - Eğitim

Malatya Büyükşehir Belediyesi 100 milyonluk 7 tesisi hizmete açtı

18:38 - Eğitim

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Kadınların, sendikacı kadınlar olması konusundaki kendilerinin gösterdiği hareketi ve bereketi bizzat hissediyorum"

18:39 - Eğitim

Günün Manşetleri

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş

Parmağını kombi borusuna sıkıştırdı

13:56 - Asayiş