?>

Etrim Tarım Kampında Cumhuriyet Bayramına özel etkinlik

CUMHURİYETİN İLAN EDİLİŞİNİN 99. YILI DOLAYISIYLA BODRUM BELEDİYESİ TARIMSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İSMAİL HAKKI TONGUÇ TARIM MÜZESİ VE GARAOVA TARIM KAMPI’NDA BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ. ETKİNLİK 30 EKİM PAZAR GÜNÜ DE DEVAM EDECEK

Kültür Sanat - 3 yıl önce

Cumhuriyetin ilan edilişinin 99. Yılı dolayısıyla Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından İsmail Hakkı Tonguç Tarım Müzesi ve Garaova Tarım Kampı’nda bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlik 30 Ekim Pazar günü de devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına özel olarak düzenlenen etkinlik Bodrum Belediyesi ile Terapi Yaşam Sanat Merkezi’nin iş birliği ile gerçekleşti. Etkinlikte doğaçlama tiyatro ve çocuklara özel sirk ve kukla tiyatrosu gösterileri yapılırken dışa vurum sanatlarının sergilendiği seramik, çini, kumaş boyama ve resim sanatları ve ayrıca yerel üreticilerinin kendi mahsullerinin bulunduğu stantlar da yer aldı.

Terapi yaşam sanat merkezi koordinatörü Gülseren Duyak Cumhuriyet Bayramı’na özel kolektif bir sanat festivali düzenlediklerini ifade ederek Bodrum Belediyesi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Tarımsal Hizmetler Koordinatörü Benian Bilgi etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“29 Ekim ve 30 Ekim tarihlerinde 2 günlük bir festival ile Cumhuriyet Bayramı’mızı kutlayacağız. Belediyemizin öncülüğünde, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Pınarlıbelen Muhtarlığımız ve terapi Yaşam Sanat Merkezi ile ortaklaşa Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıyoruz. Yerel üreticilerimizi destekleyerek burada yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımıza gösteriyoruz. Bugün ve yarın aynı şekilde kukla tiyatroları, sirk gösterileri hem çini hem resif ve boyama sanatları ile ilgili etkinliğimiz olacak. Yerel ürünlerin satışlarının yapıldığı stantlarımız olacak. Etrim Tarım Kampı’nda bugün başlayan etkinlik 30 Ekim Pazar günü de tüm gün sürecek. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mega yat Sunrays Muğlada

2022-10-26 16:00 - Magazin

Muğlada üniversite öğrencilerine konser

2022-10-27 09:30 - Magazin

CHP’Lİ GİRGİN: EMEKÇİYİ BERBAT EDEN BÜTÇE!

2022-10-28 09:49 - Siyaset

358 yolcuyla Bodruma geldi

2022-10-26 16:30 - Ekonomi

Köyceğizde bisiklet turu etkinliği yapıldı

2022-10-27 09:00 - Spor

CUMHURİYET COŞKUSU MARMARİS’İ SARACAK

2022-10-28 09:50 - Gündem

Kanalizasyon hattı işleri yaptırılacaktır

2022-10-28 09:42 - Ekonomi

Hasta Hakları Gününde hastanede stant kuruldu

2022-10-27 13:00 - Sağlık

Asitli içecekler ve tuz ilerleyen yaşlarda kemik hastalıklarına davetiye çıkarıyor

2022-10-24 13:30 - Sağlık

İnşaat atıkları asfalt malzemesine dönüşüyor

2022-10-26 14:30 - Genel

İlgili Haberler

Bakan Ersoy: "Ülkemiz, dünyadaki sayılı büyük ve hızlı üretim kapasitesine sahip konservasyon merkezlerinden birine sahip"

17:44 - Kültür Sanat

Fotoğraf sanatçısı Ali Hikmet Varlık ’Manisa’ fotoğraf sergisine hazırlanıyor

16:09 - Kültür Sanat

Mersin’de 2026 coşkusu sokaklara taştı

13:14 - Kültür Sanat

Akçadağ’da Levent Vadisi ve höyük alanı için proje değerlendirme toplantısı

13:04 - Kültür Sanat

El emeği eserler beğenildi

12:58 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan