?>

Eylül ayının Türkiye şampiyonu Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi oldu

Eğitim-bir-sen genel sekreteri talat yavuz, eğitim-bir-sen adana şubesi tarafından düzenlenen ekim ayı olağan 52. ?l divan toplantısına katıldı.

Genel - 2 yıl önce

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Türkiye’deki teşkilatlar içinde Eylül ayının şampiyonu oldu. Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, 771 yeni üye ile zirveye yerleşen Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin 52. İl Divan Toplantısı’na katılarak Başkan Mehmet Sezer ve ekibini tebrik etti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Ekim ayı olağan 52. İl Divan Toplantısına katıldı. Adana Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Yavuz’un dışında Adana 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Sezer, 2 Nolu (Üniversite) Şube Başkanı Mehmet Benli, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Yönetimi, ilçe başkanları ve il divan üyeleri katıldı.

Toplantının başında bir selamlama konuşması yapan Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer 2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu. Filistin’de işgalci İsrail’in mazlumlara yönelik soykırımını da kınayan Sezer, eğitim çalışanlarının gündemindeki konulara dair düşüncelerini paylaştı.

Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılını üye kazanımları noktasında Eğitim-Bir-Sen teşkilatları içerisinde şampiyon olarak tamamladıklarını hatırlatan Başkan Sezer, 2023-2024 eğitim öğretim yılına da 771 yeni üye kaydı yaparak başladıklarını ve Eylül ayını da Türkiye şampiyonu olarak tamamladıklarını vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Sezer, Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından bu yıl mesleğe başlayan tüm öğretmenlere takdim edilmek üzere hazırlanan ’Hoş geldin Öğretmenim’ hediye setinin içeriğiyle ilgili tanıtım da yaptı.

Mehmet Sezer’in ardından Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz da başta 7. Dönem Toplu Sözleşme Döneminde yaşananlar olmak üzere eğitim gündemine dair düşüncelerini paylaştı. Eğitim-Bir-Sen Adana İl Divan üyelerinin üye kaydındaki başarısını da takdir eden Yavuz, bundan sonra da Adana Şubesi’nin aynı başarıyı göstereceğine inandığını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanları yaptığı yeni üyelikleri Yavuz’a takdim ederken Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer de Talat Yavuz’a tablo hediye etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

‘Doğu’ya Kervan’ sergisi açılıyor

2023-10-04 16:06 - Kültür Sanat

Çetin’e Nizip ve Oğuzeli’nde coşkulu karşılama

2023-10-04 16:13 - Siyaset

O teyze için mahkeme karar verdi

2023-10-04 17:25 - Asayiş

Devrek Kampüsünde Oryantasyon Etkinlikleri düzenlendi

2023-10-05 00:14 - Eğitim

Eyyübiye Sera Kent tropikal meyvede başarıya ulaştı

2023-10-04 16:43 - Ekonomi

Tatvan’da "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi

2023-10-04 16:26 - Genel

Aşırı sıcaklar ve kuraklık ayçiçeğini vurdu

2023-10-04 17:51 - Gündem

Beşok, “Görüntüde biz favoriyiz ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz”

2023-10-04 18:37 - Spor

Maltepe’de petshop’ta çıkan yangın çok sayıda kuşu telef etti

2023-10-05 00:54 - Asayiş

Minik öğrenciler 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için etkinlik düzenledi

2023-10-04 16:27 - İnsan

İlgili Haberler

Sağanak yağışın etkili olduğu Taksim’de şimşekler geceyi aydınlattı

00:33 - Genel

Fransa’da doktorlar 10 günlük grev kapsamında Paris’in sokaklarını doldurdu

21:16 - Genel

Didim’de kadınlara ve ailelere danışmanlık desteği

18:23 - Genel

Kent müzesi 17’nci yaşını "zarafetin mirası" sergisiyle kutluyor

17:58 - Genel

Ruhsal bozukluklara bilimsel tedavi

17:07 - Genel

Günün Manşetleri

Bina çatılarındaki dev buz sarkıtları tehlike saçıyor

16:43 - Gündem

Hem konaklıyorlar hem açılan kurslarla kendilerini geliştiriyorlar

16:30 - Kültür Sanat

Galatasaraylı taraftarlar Süper Kupa finali için stada geldi

16:11 - Spor

Yangından vahşet çıktı

15:23 - Asayiş

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’ ve ’fırtına’ uyarısı

15:11 - Gündem