?>

Eynesil’de bilim şenliği ilgi gördü

Giresun’un eynesil ilçesinde düzenlenen tübitak 4006-a bilim fuarı’nda, şehit şahin abanoz ortaokulu’nun hazırladığı 15 proje büyük ilgi gördü.

Teknoloji - 4 ay önce

Giresun’un Eynesil ilçesinde düzenlenen Bilim Fuarı’nda, Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu’nun hazırladığı 15 proje büyük ilgi gördü. İki gün sürecek etkinlik, ilk günden yoğun katılımla başladı.

Fuarın açılışı, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Eynesil Kaymakamı Erkut Pamuk, Belediye Başkan Vekili Gürsel Yılmaz ve Ören Belde Belediye Başkanı Soner Erkan tarafından yapıldı. Protokol üyeleri, kurdele kesiminin ardından öğrencilerin projelerini yakından inceledi.

Fuarda sergilenen projeler, daha ilk gününden yoğun ilgi gördü. Katılımcılar bilim stantlarını tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı, projelere yönelik sorular yöneltti. Öğrenciler, çalışmalarını anlatırken büyük bir heyecan yaşadı.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrencilerin sergilediği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Her biri özenle hazırlanmış bu projeler, gençlerimizin potansiyelini açıkça ortaya koyuyor. Öğrencilerimizi ve onları yönlendiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bilimi erken yaşta sevdirmek, geleceğimiz adına en doğru yatırımdır" dedi.

Eynesil Kaymakamı Erkut Pamuk ise fuarın önemine vurgu yaparak, "Bu fuar sadece bir sergi değil, çocuklarımızın araştıran, sorgulayan ve üreten bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayan kıymetli bir adımdır. Emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Başkan Aras'tan Marmaris'e Destek Sözü

2025-05-13 09:23 - Marmaris

Soma’nın Gözyaşları Şelalesi açıldı

2025-05-14 19:11 - Gündem

Muğla'ya Yeni Yol Müjdeleri

2025-05-15 11:14 - Ulaşım

Banka güvenlik görevlisi tuvalette başından vurulmuş halde bulundu

2025-05-12 10:40 - Asayiş

Büyükşehir'den Milas'a 14 Milyonluk Ulaşım Yatırımı

2025-05-13 11:50 - Ulaşım

Marmaris'te Motosiklet Cezaları Rekor Kırdı

2025-05-13 09:58 - Asayiş

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

MUĞLA'DA ULUSLARARASI KOROLAR ŞENLİĞİ

2025-05-10 10:25 - Kültür Sanat

Marmaris’te engelli vatandaştan belediyeye tepki: "Ekmek kazanmak istiyorum ama yer vermiyorlar"

2025-05-11 16:46 - İnsan

MARMARİS'TE GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

2025-05-12 10:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Düzce Üniversitesi Türkiye birincisi oldu

18:04 - Teknoloji

TEKNOFEST’te Elazığ’a 2’ncilik

16:40 - Teknoloji

Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü takımları TEKNOFEST finalinde

16:18 - Teknoloji

Balıkesir TEKNOFEST’e 17 takımla katılacak

16:15 - Teknoloji

CANİKFEST Yapay Zeka Yolculuğu’nda insansı robot "CANİKFESTMEN" görücüye çıkacak

15:58 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Traktörün Altında Kalan Adam Öldü

10:35 - Asayiş

Cips Kolilerinde 5 Bin Paket Sigara Yakalandı

10:25 - Asayiş

Sokak Köpeği Kavgası Bıçaklı Kavgaya Dönüştü

10:23 - Asayiş

Deprem Sonrası Oluşan Travertenler Turizme Kazandırıldı

10:19 - Gündem

Akran zorbalığı çocukları intihara sürükleyebilir

10:05 - Sağlık