?>

Eyyübiye Belediyesi’nden genç sporculara destek

Eyyübiye belediyesinden genç sporculara destek

Spor - 3 ay önce

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Murat Basyan ve kulüp başkanlarını makamında ağırladı. Federasyonun uygulamak istediği proje hakkında bilgi alan Kuş, Eyyübiye Belediyesi olarak gençlerin ve sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Murat Basyan ve kulüp başkanlarının Eyyübiye Belediyesi’ni ziyaretinde, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Aldeniz de hazır bulundu. Ziyarette konuşan ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, Şanlıurfa’da 160 kadar spor kulübü bulunduğunu ve bunların 110 tanesinin futbol takımı olduğunu ifade ederek, binlerce gence ulaşan kulüplerin ihtiyaçlarını ve uygulamak istedikleri projelerini içeren bir raporu Kuş’a sundu.

Kuş, göreve geldiği 2019 yılından bu yana gençliğe pozitif ayrımcılık uygulayarak ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, bu yatırımların büyük oranda eğitim alanında gerçekleştiğini söyledi. Süleymanşah Gençlik Merkezi, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi, Onikiler Mahallesi’ndeki Sınav Hazırlık Merkezi, eğitim otakları ve 15 Temmuz Gençlik Merkezi gibi tesisleri gençliğin hizmetine sunduklarını hatırlatan Kuş, bu dönem de yeni projeler hayata geçireceklerini dile getirdi.

Atış poligonu, kapalı spor salonu, 21 adet yeni halı saha, gençlik merkezi ve 100 yataklı spor eğitim merkezinin yapımı için ihale hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Kuş, amatör spor kulüplerinin uygulamak istediği projelerde tüm paydaşların ortak akılla hareket etmesi önerisinde bulundu. Tüm kulüplerin faydalanacağı ayrı bir tesis yapılması gerektiği fikrine katıldığını belirten Kuş, "Ben sizin yanınızda olurum, üzerime düşeni yaparım. Maddi manevi yanınızda olurum" diyerek desteklerini ifade etti.

Kuş’a ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün’e teşekkür eden ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, "Allah sizden razı olsun. İmkan olsaydı daha fazla destek olacağınıza inanıyoruz. Biz yine gençlerimize hizmet etme noktasında hep birlikte çalışacağız. Tüm kulüplerimiz adına Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ediyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'teki Meslek Okulları Gündemde

2025-07-29 11:42 - Marmaris

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Selimiye'de Kaybolan Jako Papağan İçin 60 Bin TL Ödül

2025-07-25 17:01 - Marmaris

MUĞLA’DA KADINLAR TOPLU TAŞIMADA ÖNCÜ OLDU

2025-07-26 11:44 - Ulaşım

Ekipleri "yılan" alarmına geçirdi, asılsız ihbardan ceza yedi

2025-07-30 23:14 - Asayiş

Başkan Uzun, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

2025-07-24 12:15 - İnsan

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-07-29 16:59 - Asayiş

Bodrum Sahilinde Gizemli Kan Tüpü Bulundu

2025-07-29 14:51 - ÇEVRE

Rumen şarkıcı Otilia düğünde sahne aldı

2025-07-28 21:40 - Magazin

Bakan Memişoğlu’nun ziyaret ettiği Kader Dereli, Yoğun Bakıma Servisi’ne alındı

2025-07-24 16:00 - Sağlık

İlgili Haberler

Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı

13:47 - Spor

Akdeniz Belediye Spor’dan Kayseri’de şampiyonluk geçidi

13:25 - Spor

Benes’e 2 maç ceza

13:18 - Spor

Sakarya Büyükşehir’den Geyve’de Eşme ve Bayat’a spor kompleksi

13:00 - Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak

12:52 - Spor

Günün Manşetleri

Eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini yaraladı

12:54 - Asayiş

Öğrencinin yüzünde sigara söndüren temizlik görevlisi tutuklandı

12:19 - Asayiş

Baba mesleğini 62 yıldır sürdürüyor

11:31 - İnsan

Uzmandan sürücülere kış uyarısı

11:19 - Genel

319 milyon TL değerindeki 525 kilo uyuşturucu sergilendi

11:04 - Asayiş