?>

Feke Belediye Başkanı Özen’den, milletvekili Barut’un iddialarına cevap

ADANA’DA FEKE BELEDİYE BAŞKANI CÖMERT ÖZEN, CHP'DEN İSTİFA EDEN ADANA MİLLETVEKİLİ AYHAN BARUT'UN TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ'NDE İLÇEDEKİ SPOR TESİSLERİYLE İLGİLİ DİLE GETİRDİĞİ İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERDİ.

Siyaset - 2 saat önce

Adana’da Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, CHP’den istifa ederek Yeni Parti’ye geçen Adana Milletvekili Ayhan Barut’un Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilçedeki spor tesisleriyle ilgili dile getirdiği iddialara tepki gösterdi. İhalelerin tamamının Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden şeffaf şekilde gerçekleştirildiğini belirten Özen, Barut’u ilçede yapılan halı sahaları ve tenis kortunu yerinde görmeye davet etti.

Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, 21 Temmuz 2026 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde. milletvekili Barut tarafından dile getirilen iddiaların ardından ilçeye kazandırılan halı sahada basın açıklaması yaptı.

Özen, açıklamasında, "21 Temmuz 2026 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Ayhan Barut’un yaptığı açıklamalar üzerine bugün stadyumda bu basın açıklamasını yapma zarureti duydum. Ayhan Barut’u seçim bölgesine, Oruçlu, Ormancık, Çamurlu, Çondu, Gedikli mahallelerine yapılan halı sahaları ile Feke’ye ilk kez kazandırılan tenis kortunu yerinde görmeye davet ediyorum" dedi.

İhalelerin yasal ve şeffaf şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Özen, "Feke Belediyesi asla yandaş bir firmaya ihale etmedi. İhale, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden, şartları sağlayan uygun firmaya verildi. Bildiğim kadarıyla bu firma Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de ihalelerini almış bir firmadır. Ben bu arkadaşları daha önce tanımıyordum. Feke de şahittir, ben de şahidim, memleket de şahittir. Kendisi gelsin, yapılan çalışmaları yerinde görsün. İhale günü tanıştığımız arkadaşlarla gerekli evrakları imzaladık ve çalışmalar başladı" diye konuştu. "Bu şikayetlerin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum"

Mahallelere kazandırılan spor yatırımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özen, "İlk kez Oruçlu Mahallesi’ne yapılan halı sahadan kim rahatsız olabilir? Ormancık Mahallesi’ne yapılan halı sahadan kim rahatsız olabilir? Bu işlerin arkasında kimlerin olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Yapılan bu şikayetlerin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bizim korkacağımız, çekineceğimiz hiçbir eksiğimiz yok. Yapılan hizmetler de ortada, eserler de ortada. İyi niyetli insanlara selam olsun. Biz kendimizden eminiz. Kötü niyetli olanların da kim olduğunu biliyoruz. Her gün onlarca vatandaşımız yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti bize iletiyor" ifadelerini kullandı.

İlçeye yeni spor yatırımlarının süreceğini belirten Özen, "Cumhurbaşkanımızın ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle ilçemize dört yeni halı saha daha kazandıracağız. Bizim işimiz de, sevdamız da Feke’dir" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çorum’da Dünya Kupası finali heyecanı

2026-07-20 01:15 - Spor

Çorum’da Soner Sarıkabadayı coşkusu

2026-07-25 00:15 - Magazin

Çorum’da Buray rüzgarı esti

2026-07-24 00:17 - Magazin

Marmaris'te Kayıp Kadın Aranıyor

2026-07-23 11:36 - Marmaris

Hazırlık maçı: Çorum FK: 0 - Bandırmaspor: 0

2026-07-23 13:59 - Spor

Çorum’da festival coşkusu havai fişek gösterisiyle zirveye çıktı

2026-07-22 00:23 - Gündem

Marmaris yolunda motosiklet kazası sürücü hayatını kaybetti 

2026-07-21 19:55 - Marmaris

Sefo Çorum’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

2026-07-26 00:29 - Magazin

Amos Antik Kenti’nde 2026 kazı sezonu başlıyor

2026-07-19 14:54 - Marmaris

BAŞKAN ÜNLÜ, ÇAMDİBİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

2026-07-22 14:08 - Marmaris

İlgili Haberler

Şırnak’ta köy yollarında asfalt seferberliği: 2026’da 150 kilometrelik yol ağı yenileniyor

12:32 - Siyaset

AK Parti Kayseri’de ilçe danışma meclisleri yoğun katılımla gerçekleştirildi

12:20 - Siyaset

Pilot uygulamada ilk hasat yapıldı

12:18 - Siyaset

Düzce’nin kuzey bölgesini besleyecek baraj yapılacak

11:31 - Siyaset

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’den Putin’e Ukrayna savaşında "İstanbul Formülü 2.0" çağrısı

22:04 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bir ineği telef oldu, 7 inek, 5 buzağı sahibi oldu

14:33 - İnsan

Karşı yola geçmek için alt geçidi kullanmadı, kaza kaçınılmaz oldu

13:51 - Asayiş

Polisin ’Dur’ ihtarına uymadı, 490 bin lira ceza yedi

12:54 - Asayiş

FETÖ soruşturması diyerek girdikleri evde gasp iddiası: Karı koca yakalandı

12:45 - Asayiş

Vücudundan 5 günde 62 parça uyuşturucu çıktı

12:24 - Asayiş