?>

Fırtına tonlarca ağırlıktaki çatıyı karayoluna savurdu, muhtemel faciadan dönüldü

ANTALYA’DA ANİDEN BASTIRAN ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA NEDENİYLE BİR APARTMANIN ÇATISI UÇTU, ARAÇ TRAFİĞİNİN EN YOĞUN OLDUĞU SAATTE ŞİDDETLİ RÜZGARA DAYANAMAYAN TONLARCA AĞIRLIĞINDAKİ DEMİRİN ALTINDA ŞANS ESERİ HER HANGİ BİR ARAÇ VEYA VATANDAŞIN KALMADIĞI ÖĞRENİLDİ.

Asayiş - 4 saat önce

Antalya’da aniden bastıran yağış ve fırtına nedeniyle bir apartmanın çatısı uçtu. Araç trafiğinin en yoğun olduğu saatte şiddetli rüzgara dayanamayan tonlarca ağırlığındaki çatının altında şans eseri herhangi bir araç veya vatandaşın kalmadığı öğrenildi.

Antalya’da aniden bastıran ve yarım saat süren şiddetli yağış hayatı felç etti. Birçok noktada şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrilirken. Güllük Caddesi üzerinde bulunan Kent Güvenliği Yönetim Sistemi’ne (KGYS) ait kameraların bulunduğu direk rüzgara dayanamayarak yola devrilip parçalandı. Perge Bulvarı üzerinde ise bir apartmanın çatısı uçtu. Tonlarca ağırlıktaki demir profil ve PVC malzemelerden yapılan çatı nedeniyle yol araç trafiğine kapanırken, olay anında yoldan geçen bir araç veya vatandaş olmadığı öğrenildi. Yola devrilen devasa boyutlardaki çatı nedeniyle yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. "Büyük bir gürültü koptu"

İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekip sevk edildi. Adrese gelen ekipler çatıyı yoldan kaldırmak için kesici aletlerle çalışma başlattı. Olay, anında yakın bir noktada esnaflık yapan Süleyman Çınar isimli vatandaş, "Büyük bir gürültü koptu, çıktığımda apartmanın yukarısındaki çatı çökmüş. Allah’tan aşağıda kimse yoktu. Altında kimse var mı bilmiyoruz, ama en yoğun trafiğin olduğu saatte altında arabanın kalmaması da büyük şans. Şansa yaşıyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te örgütlü tefecilik operasyonu: 4 kişi tutuklandı

2025-10-24 22:39 - Asayiş

SELMA SONAT'A ÖĞRENCİLERİNDEN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

2025-10-22 14:12 - Marmaris

185 YILDIR VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİYORUZ

2025-10-23 14:34 - Marmaris

Yapay zeka, estetik ve bakım dünyasına girdi

2025-10-22 15:17 - Magazin

Levent Arkan’ın ’Hakaret davası’ dosyaları genişliyor

2025-10-25 10:51 - Asayiş

Başkan Altay, LİMAN Gönüllüleri Platformu üyesi gençlerle buluştu:

2025-10-26 14:02 - Genel

Marmaris’te Uluslararası Arena AquaChallenge başladı

2025-10-25 12:52 - Marmaris

Bodrum’da su alarmı: Barajlar kritik seviyede

2025-10-24 12:06 - Gündem

36. Marmaris Uluslararası Yarış Haftası başlıyor

2025-10-23 16:04 - Marmaris

MHP Muğla 13 İlçede Sahaya İniyor

2025-10-25 16:13 - Gündem

İlgili Haberler

JAK timinden Muradiye Şelalesi’nde bayraklı kutlama

23:05 - Asayiş

Üç araca vurup yoluna devam etti, karşı şeritte otomobille kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı

23:01 - Asayiş

İzmir’de taksi şoförünün darbedildiği anlar kamerada

22:50 - Asayiş

Kapıkule’de emekli polis tırda ölü bulundu

22:32 - Asayiş

Uşak’ta bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

22:25 - Asayiş

Günün Manşetleri

El freni çekilmeyen araç eczaneye girdi

16:02 - Asayiş

Pompalı tüfekle 2 kişiyi yaralayanlar adliyeye sevk edildi

15:47 - Asayiş

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı

15:07 - Spor

Milli hücumbotunun ilk bloğu kızağa alındı

15:02 - Genel

Kanlar içinde bulunan emekli polis kurtarılamadı

14:56 - Asayiş