?>

Garanti BBVA Leasing, dijital leasing sürecini başlatıyor

Garanti bbva leasing genel müdürü orhan veli çaycı

Ekonomi - 1 ay önce

Garanti BBVA Leasing, Türkiye’de leasing süreçlerini dijitalleştirdi. Garanti BBVA Leasing müşterileri artık Garanti BBVA Mobil ve internet şubesi üzerinden leasing başvurusundan sözleşme imzalanmasına kadar tüm adımları birkaç dakika içinde tamamlayabilecek. Garanti BBVA Leasing, leasing (finansal kiralama) hizmetlerini dijital platformlara taşıyarak sektöre yenilik kattı. Yeni sunulan bu dijital hizmet ile Garanti BBVA Leasing müşterileri, iş makinesi alımlarına ilişkin tüm leasing sürecini uçtan uca ve dakikalar içinde tamamlayabilecek. Yapılan açıklamaya göre, yeni modelle birlikte Garanti BBVA Leasing müşterileri Garanti BBVA Mobil ve internet şubesi üzerinden almak istedikleri belirli iş makineleri için örnek ödeme planları oluşturabilecek, kendileri için en uygun planı seçebilecek ve kredi başvurularını yaparak değerlendirme sürecini anlık takip edebilecek. Onaylanan talepler için sözleşme imzalama süreci de mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Konu hakkında değerlendirme bulunan Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Orhan Veli Çaycı, "Dijitalleşme hayatın her alanında hız kazanıyor ve biz de müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt vermek için hız kesmeden yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. İş süreçlerini kolaylaştıran uygulamaları hayata geçiriyoruz. Fiziki ortamda ortalama bir hafta süren başvuru ve değerlendirme süreçlerini artık birkaç dakika içinde, uçtan uca tamamlayabiliyoruz. Böylece müşterilerimiz hem zamandan tasarruf ediyor hem de yatırımlarını daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Türkiye’de bu hizmeti dijital kanaldan sağlayan kurum olmak bizim için büyük bir gurur. Müşterilerimizin finansal yolculuklarının her adımını kolaylaştırmak için yanlarında olmaya; onlara dijital çağın çözümlerini sunmak için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Açıklamaya göre, mevcut süreçte ortalama bir haftada tamamlanan leasing başvurusu, değerlendirme ve sözleşme imzalama işlemleri artık dijital kanalda sadece birkaç dakika içinde sonuçlanacak. Bu yenilik, leasing sektöründe başvurunun alınması, başvurunun değerlendirilmesi ve sözleşmenin imzalanması süreçlerinin dijital ortamda gerçekleşmesi anlamını taşıyor. Sunulan bu yeni dijital hizmet, mikro işletmelerden KOBİ’lere, ticari müşterilerden kurumsal müşterilere kadar geniş bir kitleye önemli zaman tasarrufu sağlayacak. Ayrıca bazı ekipmanlarda geçerli yüzde 1 KDV avantajı sayesinde işletmeler, avantajlı koşullarda yatırım yapabilecek. İlerleyen dönemde iş makinelerine ilave olarak, Taşıtlar, CNC Tezgahları, Tekstil Makinaları ve hatta diğer tüm üretim makinaları için de leasing işlemlerinin dijitale taşınması planlanıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla siyasetinde dikkat çeken isim: Ayşegül Mungan

2025-09-21 13:06 - Siyaset

Marmaris'te Kaldırım ve Yaya Yolları Otoparka Döndü

2025-09-25 10:03 - Marmaris

Ava gitmesini istemeyen annesini av tüfeğiyle öldürdü

2025-09-25 11:12 - Asayiş

MHP Muğla Teşkilatından Protokol Ziyaretleri

2025-09-24 12:09 - Siyaset

Menteşe'de Yol ve Altyapı Yenileme Başladı

2025-09-19 14:43 - Ulaşım

Sanat Güneşi Zeki Müren Osmangazi’de en sevilen şarkılarıyla anıldı

2025-09-25 12:37 - Magazin

Menteşe’de İkinci Kent Lokantası Hizmete Girdi

2025-09-22 15:14 - Genel

Zeki Müren, vefatının 29. yılında anıldı

2025-09-24 18:57 - Magazin

Muğla Belediye Başkanı Aras'a Saldırı İhbarı

2025-09-24 15:42 - Siyaset

Nilüfer’de Balkan rüzgarı esecek

2025-09-24 16:18 - Magazin

İlgili Haberler

Besler’in konsolide cirosu 2025’in ilk 9 ayında 22,4 milyar TL oldu

22:32 - Ekonomi

Samsun’da 1 milyon 843 bin 550 kilo hamsi denetlendi

16:15 - Ekonomi

Kırşehir İl Özel İdaresi Sayıştay Denetim Raporunda, eksikler ve usulsüzlükler ortaya çıktı

16:04 - Ekonomi

Sivas’ta 5 farklı ekmeklik buğday, pilot bölgede toprakla buluşturuldu

15:48 - Ekonomi

Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti

15:04 - Ekonomi

Günün Manşetleri

German Onugkha gollerine devam ediyor

14:53 - Spor

Birbirlerine sarılarak ölmüşler

14:46 - Asayiş

Polis Öğrencilerine Saldıran Zabıtaya Tutuklama

14:43 - Asayiş

Evinde uyuşturucu ele geçirilen kadın tutuklandı

14:08 - Asayiş

Tek Başına Yaşayan Erol Dede, Evine Girenler Tarafından Öldürüldü

14:05 - Asayiş