?>

Gazeteci yan yatan teknede yaşadığı korku dolu anları anlattı

?stanbul silivri açıklarında 1 temmuz denizcilik ve kabotaj bayramı etkinlikleri sırasında, yan yatan teknede bulunan ihlas haber ajansı muhabiri yusuf eker korku dolu anları anlattı.

Genel - 5 ay önce

İstanbul Silivri açıklarında 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri sırasında yan yatan teknede bulunan gazeteci, yaşanan korku dolu anları anlattı.

Silivri’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Silivri Limanı’nda resmi tören düzenlenmişti. Törende Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve protokol üyeleri denize açılarak, deniz şehitleri anısına çelenk bırakmıştı. Töreni denizden takip eden basın mensupları, kendileri için ayarlanan tekneye binmişti. Gazetecileri taşıyan tekne, bir süre açıldıktan sonra iddiaya göre aşırı hız nedeniyle yan yattı. Teknede de bulunan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Yusuf Eker, yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Eker, "Dün Kabotaj Bayramı, dolayısıyla protokol üyelerinin denize çelenk bırakmasını çekmek için Silivri sahilinden denize açıldık. Ben gazeteci arkadaşlarımla farklı bir teknede, protokol üyeleri farklı bir teknedeydi. Tören sonunda dönüşe geçtiğimiz anda da teknemiz biraz hızlıydı. Yanımızdan da farklı bir tekne geçerken yan dalgaya maruz kaldık ve bizim teknenin ön kısmı suya daldı. Suya dalınca da tekne yan yattı. İyi görüntü almak için en öndeydim, direkt suyun içine girdim. Kameramız, cep telefonumuz hepsi ıslandı" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan’da arı paniği

2025-06-28 13:58 - Gündem

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Yatağan'ın Dipsiz ve Taşkesik Yolları Yenileniyor

2025-06-28 11:00 - Ulaşım

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

Denizlerin akciğerleri nefes alacak

2025-06-27 09:53 - Gündem

KKTC Uçuşlarındaki Fiyat Ayrımcılığı TBMM'de

2025-06-27 15:34 - Gündem

Kocası tarafından balkondan atıldığını öne süren öğretmen felç kaldı

2025-06-29 14:19 - Asayiş

Datça'da Sürdürülebilir Turizm Zirvesi

2025-06-26 11:53 - Turizm

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

İlgili Haberler

Amasya’da pancar yüklü traktör römorku devrildi, kaza anı kamerada

17:21 - Genel

Rize’nin geleneksel lezzeti: "Çüme"

17:15 - Genel

Bu pazar dua ile açılıyor

16:46 - Genel

Karapürçek’in sosyal yaşamına değer katacak proje hızla yükseliyor

16:03 - Genel

Almanya’da havalimanları için 100 milyon euroluk dron savunması

15:13 - Genel

Günün Manşetleri

Kahramanmaraş’ın doğal güzelliği: Yeşilgöz

15:34 - Gündem

Karganın Türk bayrağı inadı

15:23 - Gündem

Galatasaray, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam etti

15:07 - Spor

Soğuk ve yağışlı hava ‘dünyanın en pahalı baharatı’nda hasat süresini uzattı

14:45 - Ekonomi

Soba satıcıları havaların iyice soğumasını bekliyor

14:26 - Genel