?>

Gaziantep’te duygulandıran ’Babalar Günü’ sürprizinin kahramanları İHA’ya konuştu

Baba fatih ile kızları ganime (solda) ve rabia öksüz (sağda)

İnsan - 10 saat önce

Gaziantep’in Nizip ilçesinde karpuz tezgahındaki duygulandıran ’Babalar Günü’ sürprizinin ardından baba ile 2 kızı o anları anlattı. Baba ve kızları, o anlarda kendilerinin de çok duygulandığını söyledi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde karpuz tezgahının başında ekmeğini kazanmaya çalışan Fatih Öksüz’e (43), kızları Ganime (15) ve Rabia Öksüz (13), Babalar Günü sürprizi yaparak hediye verdi. Amatör kameraya yansıyan o anlarda, aldığı hediyeyle yüzü gülen baba Fatih Öksüz’ün kızlarına sarılma anı ise duygulandırdı. "Babam yoğun çalıştığı için biz de karpuz sattığı yere giderek sürpriz yaptık"

Yaşanan o anların kahramanları baba ve 2 kızı, duygularını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlattı. Ganime Öksüz, yoğun çalıştığı için babalarını pek göremediklerini ve bu nedenle çalıştığı yere giderek sürpriz yaptıklarını söyledi. Öksüz, "Bir süre biriktirdiğimiz paralarla babamıza birkaç bir şey almıştık. Babam, işe erken gidip geç geldiği için biz de karpuz sattığı yere giderek sürpriz yapmak istedik. Aslında aniden gelişen bir durumdu ki zaten küçük birkaç hediye almıştık. Babamın ve tüm babaların babalar gününü kutlarım" dedi. "Babamızın bize verdiği okul harçlıklarını biriktirerek sürpriz yapmak istedik"

Rabia Öksüz ise babalarına sürpriz yapmak istediklerini söyleyerek, "Biz aslında babamızın bize verdiği okul harçlıklarını biriktirerek babamıza sürpriz yapmak istedik. Ablamla birlikte babamızın yanına giderek hediyemizi verdik. Biz de, babam da çok duygulandı ve sırada birbirimize sarıldık" ifadelerini kullandı. "Kızlarımın karpuz tezgahıma gelip böyle bir sürpriz yapmaları karşısında çok duygulandım"

Baba Fatih Öksüz ise o anlarda çok duygulandığını ifade ederek, "Kızlarım zaman zaman böyle sürprizler yapıyor. O anda da karpuz tezgahıma gelip böyle bir sürpriz yapmaları karşısında çok duygulandım. O anda birbirimize sarıldık. Kendilerine çok teşekkür ederim. İnsanın böyle kızlarının, çocuklarının olması çok büyük bir şans" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Bayramın 3’üncü günü Sincan Park’ta mangal sezonu başladı

2025-06-08 17:23 - Genel

Bayramda Erdek’e ziyaretçi akını, sahiller tıklım tıklım

2025-06-08 21:48 - Genel

‘Küçük Antalya’ Amasya’da domates hasadı başladı

2025-06-11 09:41 - Ekonomi

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

Başpolis Yemliha Bozkurt Hayatını Kaybetti

2025-06-10 15:57 - Marmaris

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

İlgili Haberler

Turistik Karaelmas Ekspresi yolcuları Zonguldak’ın yöresel lezzetlerini tattı

21:49 - İnsan

Konya’da "Gazze İçin Küresel Vicdan Yürüyüşü"

21:30 - İnsan

Manisaspor taraftarları Ferdi Zeyrek’i unutmadı

21:23 - İnsan

Hakkari İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara’nın görev süresi 3 yıl uzatıldı

19:55 - İnsan

Başkan Önal’dan LGS’ye giren öğrencilere moral ziyareti

19:01 - İnsan

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel