?>

Gece yarısı brandayı keserek kuruyemiş çaldılar

Kuruyemiş dükkanı sahibi emre bulut, "iki gün önce sabah saatlerinde dükkâna geldiğimizde, dışarıdaki tezgâhımızın üzerindeki çadırın açık olduğunu gördük. Güvenlik kameralarını kontrol ettiğimizde, gece saat 02. 00 sularında 2 kız ve 1 erkek genç şahsın brandaları açıp hırsızlık yaptıklarını gördük" dedi.

Asayiş - 5 ay önce

Sivas’ta gece vakti kuruyemiş dükkanından hırsızlık yapan gençler güvenlik kameralarına yakalandı. İş yeri sahibi hırsızlıktan çok hırsızlığı gençlerin gerçekleştirmesine üzüldü.

Olay, Sivas’ta saat 02.00 sıralarında 2’si kız 3 gencin sebze halindeki bir kuruyemiş dükkanına gelmesiyle meydana geldi. Tezgahı örtüp brandayı keserek bol miktarda kuruyemiş çalan gençler, çaldıkları kuruyemişleri giysilerinin altına gizleyerek olay yerinden uzaklaştılar. Yaşananlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İş yeri sahibi yaşanan olayı dükkanına geldiğinde fark etti. Kamera kayıtlarını izlediğinde hırsızlıktan çok gençlerin hırsızlığı gerçekleştirmesine üzüldü. Hırsızlıktan çok gençlere üzüldü

İş yeri sahibi Emde Bulut, kamerayı izlediğinde hırsızlıktan çok hırsızlığı gençlerin gerçekleştirmesine üzüldüğünü belirterek, "Sabah saatlerinde dükkâna geldiğimizde, dışarıdaki tezgâhımızın üzerindeki çadırın açık olduğunu gördük. Güvenlik kameralarını kontrol ettiğimizde, gece saat 02.00 sıralarında 2’si kız 3 gencin brandaları açıp hırsızlık yaptıklarını gördük. Bu olaylar sürekli oluyor. 1 ay içerisinde 3-4 defa başımıza geldi. Şikayetçi olduk, ancak bir sonuç elde edemedik. Her seferinde 4-5 bin liralık zarara uğruyoruz. Brandalarımız yırtılıyor ve mağdur oluyoruz. Bizi bu olayda en çok şaşırtan şey ise, gece saat 02.00 sıralarında 2 kız ve 1 erkeğin bu olayı gerçekleştirmesi oldu. Genç yaştaki arkadaşların bu hırsızlığı yapması bizi çok üzdü, çok şaşırttı. Normalde bize gelip bir şeyler isteyen herkese yardımcı oluyoruz. Genellikle bu gençler fındık, Antep fıstığı, ceviz gibi pahalı kuruyemişler çalıyorlar. Buradan çaldıkları malzemeleri kendi aralarında yiyorlar ya da satıyorlar. Genç arkadaşların bu zamanda bu tip hırsızlık yapması, ilerleyen yaşlarında daha büyük hırsızlıklar yapmalarının da önünü açıyor" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Güllük-Kıyıkışlacık Arasında Deniz Ulaşımı Başladı

2025-07-03 13:02 - Ulaşım

Marmaris’te riskli binasını yıktırdı, komşu bina yüzünden üç yıldır çivi çakamıyor

2025-07-07 13:11 - Genel

Seydikemer'de Tarla Kavgası Kanlı Bitti

2025-07-08 11:01 - Asayiş

Ege’deki yangınlar turizmi de yaktı

2025-07-05 16:00 - Turizm

Çöp ev temizlendi, yedi yıllık kabus son buldu

2025-07-07 09:24 - Gündem

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Gaziantep’te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 3 şahıs tutuklandı

10:44 - Asayiş

Yoğun sis Tatvan’da zincirleme kazaya neden oldu

10:35 - Asayiş

Kendi hatasının faturasını polise kesmeye çalıştı "Biz zaten abone olduk, ayda 10 defa ceza ödüyoruz"

10:10 - Asayiş

Antakya’da trafik kazası: 1 yaralı

10:17 - Asayiş

İl Emniyet Müdürü Yılmaz, polis memuru ve engelli oğlunu misafir etti

10:16 - Asayiş

Günün Manşetleri

Engeller Muğla’da sevgi ve hizmetlerle aşılıyor

15:32 - Genel

Milas’ta Yeni Hastane Yolu Hızla İlerliyor

14:59 - Genel

Milas’ta Yeşil Alan Çalışmaları Hızlandı

14:59 - ÇEVRE

3 kişiyi öldüren şahıs bacağından vurularak yakalandı

13:53 - Asayiş

Yolda ölü bulunan genç üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı

13:37 - Asayiş