?>

Geçen sene taklalar attığı yarışı, bu sene zirvede bitirdi

DÜNYANIN İLK VE TEK ENGELLİ KADIN RALLİ PİLOTU KÜBRA DENİZCİ KESKİN, GEÇEN SENE TAKLALAR ATARAK YARIŞI TAMAMLAYAMADIĞI KOCAELİ'DE, BU SENEKİ TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONASI'NIN SON AYAĞINDA CO-PİLOTU KEREM DEVECİ İLE PODYUMDA ÇİFTE BAŞARIYA İMZA ATTI.

Genel - 2 gün önce

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, geçen sene taklalar atarak yarışı tamamlayamadığı Kocaeli’de, bu seneki Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son ayağında co-pilotu Kerem Deveci ile podyumda çifte başarıya imza attı.

Osmangazi Belediyesi’ni başarıyla temsil eden kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz senede Kocaeli’nde piste çıkan Keskin, co-pilotluk yapan rallici eşi Ahmet Keskin ile birlikte taklalar atarak yarışı tamamlayamadı. Yaşanan talihsiz kazada, co-pilotluk yapan rallici Ahmet Keskin’in ’Bir şey olmaz yürü. Bir şey olursa da..! Gazla, gazla, gazla. Sıkıntı yok bir şey olmaz’ dedikten saniyeler sonra takla attıktan sonra ’Karıcım iyi misin’ demesi herkes tarafından büyük takdirle karşılanmıştı.

Bu sene de aynı piste çıkan Kübra Denizci Keskin, yolların tozunu aldı. Şampiyonanın final yarışında dünyanın ilk kadın engelli ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, co-pilotu Kerem Deveci ile birlikte dikkat çekici bir performans sergileyerek kategori 5 sınıfında birincilik, kadın pilotlar klasmanında ise ikincilik elde ederek, sezonun yıldızları arasına girdi.

2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son ayağı olan 42’inci Kocaeli Büyükşehir Rallisi, Kocaeli Otomobil Spor Kulübü tarafından gerçekleştirildi. Yarışmada kategori 5 ve kadın pilotlar klasmanında yarışan Keskin ve co-pilot Deveci, büyük bir başarıya imza attı. Keskin, kategori 5 sınıfında birincilik puanını ve kadın pilotlar klasmanında ise ikincilik puanını elde etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Denizci’yi tebrik ederek başarılarının devamını dilediğini dile getirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da bazanın altında 1 kilo 727 gram metamfetamin ele geçti

2025-12-03 14:41 - Asayiş

Marmaris ADD’den Kadın Hakları İçin Anma Töreni

2025-12-05 11:05 - Marmaris

Ömer Faruk Ege Hayatını Kaybetti

2025-12-02 18:01 - Marmaris

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TÜRKİYE’DE GIDA FİYATLARI DÜNYA GENELİNİN 7 KAT ÜZERİNDE’’

2025-12-08 12:38 - Genel

Engelli ve Aileleri Birliği Derneği’nden 3 Aralık Çağrısı

2025-12-03 13:01 - Marmaris

Marmaris’te Amatör Denizciler Bağlama Ücretlerine İsyan Ediyor

2025-12-04 13:10 - Marmaris

Muğla’ya mevsimin ilk karı yağdı

2025-12-06 16:31 - Gündem

MARMARİS’TE ÜÇ GEZİ TEKNESİ KARAYA OTURDU

2025-12-05 13:36 - Marmaris

Marmaris'te Park Sorununa Elektrikli Çözüm

2025-12-04 14:25 - Marmaris

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ÖNEŞ DERİCİ İKTİDARA VE MADEN ŞİRKETLERİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

2025-12-08 15:18 - Genel

İlgili Haberler

Ankara’da "Türk Denetimli Serbestlik Sisteminin 20. Yılı Toplantısı"

18:45 - Genel

Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay’ın sağlık durumu kritik

17:42 - Genel

Başkan Hızar tek aday

17:37 - Genel

Adile Naşit vefatının 38. yılında Beyoğlu’nda anıldı

17:17 - Genel

Başkan Gençay, pazar esnafını ağırladı

17:12 - Genel

Günün Manşetleri

Araç farına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi

16:43 - Asayiş

Yağ fabrikasında yangın

15:56 - Asayiş

Bodrum’a 20,5 Milyon TL’lik Engelsiz Oyun Parkı

15:22 - Gündem

Başkan Aras: “Bugünün Değil Geleceğin Yatırımı”

15:15 - Genel

Depoda kokmuş 25 kasa tavuk ele geçirildi

15:15 - Asayiş