?>

GEKA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan’ın görevinin sona ermesinin ardından yerine Ümit Gülyağı Genel Sekreter olarak atandı.

Gündem - 9 ay önce

Ümit Gülyağı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih Kacır’ın tensipleriyle yapılan atama sonucunda 6 Ağustos 2024 tarihi itibariyle görevine başladı.

 Ümit Gülyağı kimdir?

Özgeçmiş:

1983 yılında Elazığ’da doğan Ümit Gülyağı, ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamlamıştır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 2007 yılında mezun olmuştur.

Çalışma hayatına özel sektörde başlayan Gülyağı, inşaat ve mühendislik firmalarında 2 yıl süreyle proje mühendisi olarak görev yaptıktan sonra Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda (DOKA) bölgesel kalkınma kariyerine başlamıştır. DOKA’da 4 yıl uzman, 2 yıl da koordinatör olarak çalıştıktan sonra enerji, maden, inşaat, taahhüt, turizm sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren bir holdingde 2 yıl süreyle bütçe ve planlama koordinatörü olarak kariyer hayatına devam etmiştir. Ümit Gülyağı özel sektör deneyiminin ardından bölgesel kalkınma kariyerine Fırat Kalkınma Ajansı’nda (FKA) Planlama, Programlama ve Koordinasyon Biriminde devam etmiştir. Ajansta Turizm, Tanıtım, Markalaşma ve İş Geliştirme Birim Başkanlığı görevinin yanı sıra Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Anadoludakiler Projesi” kapsamında Kalkınma Ajansları’nın koordinasyonu görevini üstlenmiş ve dezevantajlı grupların işgücüne katılımına yönelik bir Avrupa Birliği (AB) projesinin yürütücü ekibi içerisinde yer almıştır. Son olarak, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) kapsamında proje yöneticisi olarak görevine devam ederken Güney Ege Kalkınma Ajansı’na Genel Sekreter olarak atanmıştır.

Ulusal ve uluslararası projelerin yürütülmesi ve koordinasyonunda aktif olarak bulunan Gülyağı, iş geliştirme, proje yönetimi, stratejik planlama, yatırım ve tanıtım faaliyetleri, ekip yönetimi, marka yönetimi ve marka geliştirme alanlarında uzmanlığa sahiptir. 

GEKA Genel Sekreteri Ümit Gülyağı, evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

MARMARİS AMOS'TA SİNTİNE SIKINTISI

2024-08-05 13:16 - Marmaris

YATAĞAN'DA YENİ ORMAN, ZEYTİN VE TARİH KATLİAMI  

2024-08-07 11:35 - Asayiş

İlgili Haberler

Ağrı’da Kumlugeçit köyünde kilit parke taşı çalışması

09:00 - Gündem

Ağrı’da Murat köyünün su sorunu çözüldü

09:00 - Gündem

Kayseri’de sağanak hayatı felç etti

23:58 - Gündem

Kayseri’de şimşekler geceyi aydınlattı

20:43 - Gündem

Edirne’de sağanakta yollar göle döndü

20:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş