?>

Geleceğin aşçıları hünerlerini yarıştırdı

Subü sapanca turizm meslek yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, ‘mutfakta pişirme teknikleri’ ve ‘pasta ve ekmek yapım teknikleri’ dersleri çerçevesinde gerçekleştirilen uygulamalı sınavla hünerlerini sergilediler.

Genel - 2 ay önce

SUBÜ Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, ‘Mutfakta Pişirme Teknikleri’ ve ‘Pasta ve Ekmek Yapım Teknikleri’ dersleri çerçevesinde gerçekleştirilen uygulamalı sınavla hünerlerini sergilediler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, uygulamalı performans değerlendirme sınavlarında hünerlerini sergiledi. Öğrenciler; Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Taner Öztürk’ün yürüttüğü ‘Mutfakta Pişirme Teknikleri’ dersi ile Pastacılık ve Ekmekçilik Program Başkanı Öğretim Görevlisi Evrim Karaca’nın yürüttüğü ‘Pasta ve Ekmek Yapım Teknikleri’ derslerinden sınava tabi tutuldu. Sapanca Turizm MYO’nun uygulama mutfağında gerçekleştirilen sınavlar ile öğrencilerin dönem boyunca edindikleri mesleki bilgi ve beceriler uygulamalı olarak değerlendirildi.

Sınavlara SUBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Oğuz Türkay, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şengül ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Orhan Yılmaz katılım sağladı. Öğrenciler, hazırladıkları özgün tabak sunumlarını dersleri veren öğretim elemanlarına sunarken, jüri üyeleri de değerlendirme sürecine aktif şekilde katıldı. Gerçekleştirilen sınavlarda öğrencilere yapıcı geri bildirimler verilerek alanlarında daha donanımlı profesyoneller olarak yetişmelerine katkı sağlanması amaçlandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

FETHİYE-RODOS SEFERLERİ BAŞLADI

2025-05-31 12:29 - Ulaşım

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

Marmaris Depremi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

2025-06-03 03:45 - Asayiş

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

MR Cihazı Tartışmasına AK Parti'den Açıklama

2025-06-02 16:47 - Gündem

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

Muğla-Aydın Karayolu'nda Feci Kaza

2025-05-30 16:31 - Asayiş

Ankara’daki hobi bahçelerinin durumu ele alındı

2025-05-29 17:49 - Siyaset

5.8 şiddetindeki deprem otelin havuzunu böyle etkiledi

2025-06-03 10:25 - Asayiş

İlgili Haberler

Saçmacı ve Tütüncü ailelerinin mutlu günü

03:00 - Genel

Antakya Belediyesi’nin düzenlediği çocuk şenliğinde depremzede çocuklar doyasıya eğlendi

01:59 - Genel

Büyükada’nın Tarihi Oteli Splendid Palas tehdit iddiasıyla gündemde

22:06 - Genel

MAGİNDER Başkanı Karademir Kanalboyu esnafı ile bir araya geldi

18:47 - Genel

AK Parti İstanbul’dan sosyal medya eğitimi

17:07 - Genel

Günün Manşetleri

Yaşlı çiftten alkışlanacak bağış

15:15 - İnsan

Fenerbahçe, Feyenoord maçı hazırlıklarına devam etti

14:45 - Spor

Türkiye’nin Filistin meselesinde bugüne kadar attığı adımlar

14:43 - Siyaset

Üzerine kaynar su dökülen adam hastanelik oldu

14:08 - Asayiş

2 yaşındaki çocuk balkondan düştü

13:56 - Asayiş