?>

Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Gençlerbirliği, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına ankara’da bugün sabah ve akşam yaptığı antrenmanlarla devam etti.

Spor - 3 ay önce

Gençlerbirliği, 2025-2026 sezonu hazırlıklarına Ankara’da bugün sabah ve akşam yaptığı antrenmanlarla devam etti.

Gençlerbirliği 2020-2021 sezonunda düştüğü Süper Lig’e 4 sezon sonra geri döndü. 2025-2026 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan başkent ekibi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde yeni transferler Henry Onyekuru ve Dimitrios Goutas da açıklamalarda bulundu. "Başka hiçbir kulüple görüşmeden buraya geldim"

Etebo’dan dolayı geçen sezondan beri Gençlerbirliği’nde oynamak istediğini belirten Henry Onyekuru, "Maçlarını izledim. Nasıl oynadıklarını gördüm. Geçen seneyi sakatlıklardan dolayı az oynayarak geçirdim. O yüzden yeni bir kulüpte olmak istiyordum. Gençlerbirliği’nin Süper Lig’e çıktığını, bir projesinin olduğunu da Etebo’dan öğrendim. Başka hiçbir kulüple görüşmeden buraya geldim. Geçen sene izlediğimde hocanın oynattığı futbol beni çekti. Buraya gelme sebebim gollerime ve asistlerime devam etmek" diye konuştu. "Umarım ’Onyekuru’dan koşu var’ lafını çok duyarız"

İHA muhabirinin, "‘Onyekuru’dan koşu var’ sözünü sık duyacak mıyız?" sorusuna yanıt veren Onyekuru, "Her takımda rotasyon olur. Sıramın gelmesini bekleyeceğim. Oynamak istiyorum. Umarım ’Onyekuru’dan koşu var’ lafını çok duyarız. Ve bu da umarım performansıma yansır" ifadelerini kullandı. "Böyle bir ortamda başarının geleceğini düşünüyorum"

Sağ ayaklı olduğu için sağ stoperde görev yapmayı tercih ettiğini ancak sol stoperde de sık sık görev aldığını belirten Dimitrios Goutas ise, "Türkiye Ligi’ni Sivasspor’da oynadığım için hep takip ettim. Çok çekişmeli ve mücadeleci bir lig. Çok sıkı çalışıyorum ve her geçen gün çok daha iyi hissediyorum. Ankara güzel bir şehir. Birkaç defa dışarı çıktım. Çok keyif aldım. Umarım burada da mükemmel bir sene geçirebiliriz. Takımda her şey iyi görünüyor. Bir olumsuzluk yok. Umarım başarılı oluruz. Her şey şu ana kadar yolunda görünüyor. Takım arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. Böyle bir ortamda başarının geleceğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

2025-07-23 14:21 - Gündem

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Selimiye'de Kaybolan Jako Papağan İçin 60 Bin TL Ödül

2025-07-25 17:01 - Marmaris

Muğla’da Karayolu Yatırımları Devam Ediyor

2025-07-22 11:56 - Ulaşım

Teknede çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmişti: 3 kişi tutuklandı

2025-07-21 17:45 - Asayiş

Marmaris’te teknede başlayan tartışma Kanlı Bitti

2025-07-22 12:15 - Asayiş

Başkan Uzun, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

2025-07-24 12:15 - İnsan

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Beşiktaş’a karşı gol sayısını 502 yaptı

22:48 - Spor

Ersin Destanoğlu 11’de başladığı maçlarda ilk kez Fenerbahçe’ye kaybetti

22:45 - Spor

Emirhan Topçu, cezalı duruma düştü

22:13 - Spor

Fenerbahçe, 2 maç sonra Beşiktaş’ı yendi

22:44 - Spor

Tedesco, ilk derbisinde kazandı

22:15 - Spor

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel