?>

Gençliğin haftası başladı

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI HAVUZ BAŞINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI.

İnsan - 2 ay önce

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamaları Havuz Başında Atatürk Anıtına Çelenk Sunumuyla başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında, bugün Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur’un havuz başındaki Atatürk Anıtına Çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gençlik Hizmetleri Müdürü Metin Günay, Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, Yakutiye İlçe Müdürü İkram Sönmez ile Palandöken İlçe Müdürü Muzaffer Kaya ve şube müdürlerinin de katıldığı törende Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, günün anlamına binaen bir konuşma yaptı.

Çakmur, "Bugün, bağımsızlık meşalesinin harlanmaya başladığı bu kadim Dadaş diyarında, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nı büyük bir heyecanla başlatıyoruz.

Çakmur, konuşmasında şunları kaydetti: "Erzurum, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir şehir olarak, Atatürk’ün "Bütün ümidim gençliktedir" sözünün vücut bulduğu en anlamlı yerlerden biridir. Sizler sadece geleceğin liderleri değil, bugünün en kıymetli dinamiklerisiniz. Bu hafta boyunca gerçekleştireceğimiz spor müsabakaları, kültürel etkinlikler ve sanatsal faaliyetler, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek ve sizlerin potansiyelini sergilemek için birer fırsattır. Sizlerin azmi ve enerjisi, Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşıyacak en büyük güçtür. İl Müdürlüğü olarak, her adımınızda yanınızda olmaya, tesislerimizi ve imkanlarımızı sizlere sonuna kadar açmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor; Gençlerimizin, Gençlik Haftası’nı ve 19 Mayıs Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Haftamız kutlu, birliğimiz daim olsun."

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında bir hafta boyunca spor, kültür ve sanatsal etkinlikler yapılacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE OTELLER YANGIN YÖNETMELİĞİNE HAZIR

2026-05-12 17:19 - Marmaris

Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamalarında Murat Boz Rüzgarı

2026-05-11 00:40 - Magazin

Emekli oldular, bisikletle Türkiye turuna çıktılar

2026-05-12 11:07 - İnsan

Gece Yolcuları’na sahnede sürpriz: Diplomalarını yıllar sonra aldılar

2026-05-13 09:58 - Magazin

Havza’da kuvvetli sağanak etkili oldu, dere taştı

2026-05-12 18:51 - Gündem

Marmaris'te Sürücülere "Dumansız Araç" Denetimi

2026-05-11 15:48 - Marmaris

Sokaklardaki annelere karanfil dağıttılar

2026-05-10 16:41 - Siyaset

Kestel’den kısa filmlerle dünyaya mesaj verilecek

2026-05-14 12:26 - Magazin

Marmaris’te İtalyan "Fusion" esintisi

2026-05-12 15:29 - Magazin

Marmaris Tepe Mahallesi’nde "Hurda Motor" Çilesi

2026-05-09 14:20 - Marmaris

İlgili Haberler

Yunusemre’de parklar çocuklar için yenileniyor

14:28 - İnsan

Atıl eşyalar umut oluyor

14:26 - İnsan

Sinop’ta köy yollarında asfalt mesaisi

14:10 - İnsan

Bakan Yardımcısı Aydın’dan, Amelebirliği’nin 103. yılında madencilere deprem teşekkürü

13:51 - İnsan

Sinop’ta yol ve Köy Yaşam Merkezi çalışmaları

13:45 - İnsan

Günün Manşetleri

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 yaralı

11:45 - Asayiş

Kurşun tespit edilen kalemtıraşın satışı yasaklandı

11:36 - Ekonomi

Kendisini polis olarak tanıtan 2 dolandırıcı yakalandı

10:42 - Asayiş

Çukurdan kaçmak için yavaşlayan motosikletliyi böyle darp etti

10:10 - Asayiş

Uyuşturucu taciri 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı

10:06 - Asayiş