?>

Gölbaşı Belediyesi hem üretiyor hem tasarruf ediyor

Gölbaşı belediyesi, fen işleri müdürlüğü bünyesinde bulunan atölyelerde kent mobilyalarından araç bakımı ve tamirine kadar birçok işlemi öz kaynaklarını kullanarak gerçekleştiriyor. Böylelikle belediye bütçesinden tasarruf edilirken, verimlilik ve hizmet hızı arttırılıyor.

Gündem - 11 ay önce

Gölbaşı Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan atölyelerde kent mobilyalarından araç bakımı ve tamirine kadar birçok işlemi öz kaynaklarını kullanarak gerçekleştiriyor. Böylelikle belediye bütçesinden tasarruf edilirken, verimlilik ve hizmet hızı artırılıyor.

Gölbaşı Belediyesi, belediye bütçesine tasarruf sağlamak ve öz kaynakları verimli bir şekilde değerlendirmek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Kaynakhane atölyesi, araç tamir ve bakım atölyesi, şase ve makas onarım atölyesi, kaporta ve boya atölyesi, elektrik-elektronik atölyesi, mobilya ve ahşap atölyesi, ağır bakım atölyesi, oto lastik tamir atölyesinde belediye personeli tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde maliyetler düşerken etkili hizmet verilmesi de sağlanıyor. Müdürlük bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçede kullanılan araç, ekipman ve yapı malzemelerinin üretimi, bakımı ve onarımı gerçekleştiriliyor. “Mali sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu çalışmaların belediyenin öz kaynaklarını daha etkin kullanması açısından büyük önem taşıdığını belirterek “Kendi imkanlarımızla üretim yaparak ve bakım-onarım çalışmalarını belediye atölyemizde gerçekleştirerek hem bütçemizde tasarruf sağlıyoruz hem de hizmetlerimizi daha hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırıyoruz. Bu çalışmalar sadece maliyetleri düşürmekle kalmıyor, aynı zamanda teknik ekiplerimizin yetkinliklerini artırıyor ve ilçemizin ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm bulmamıza imkan tanıyor. Belediyemiz, kaynaklarını halkımızın menfaati doğrultusunda en verimli şekilde kullanmaya devam edecektir. Gölbaşı’mızın geleceği için, hizmet kalitemizi artırırken, mali sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Bundan sonra da tasarruf odaklı, üretken bir anlayışla projelerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Odabaşı, üretimden tasarrufa kadar her alanda etkili çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta vatandaşlara ’Metamfetamin Fotoblok’ eğitimleri verildi

2025-01-28 10:15 - Genel

Samsun’da Metamfetamin ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

2025-01-27 12:24 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Bodrum FK, Enis Bardhi’yi kadrosuna kattı

2025-01-24 16:38 - Spor

Tekirdağ’da 10 Gram Metamfetamin ve Mühimmat Ele Geçirildi

2025-01-27 12:30 - Asayiş

BODRUM FK, ENİS BARDHİ'Yİ KADROSUNA KATTI

2025-01-24 16:51 - Spor

Kayseri Esen Metal SK Play-Off’ta

2025-01-28 09:29 - Spor

Yeni Rakip DeepSeek, Yapay Zeka Pazarını Salladı

2025-01-28 15:38 - Ekonomi

Karaman’ın gizemli konakları Tartan ve Hürrem Dayı

2025-01-28 12:33 - Gezi

İSTANBUL HAVALİMANI 3 YILDIR AVRUPA LİDERİ

2025-01-27 10:46 - Ulaşım

İlgili Haberler

Kuşadası’nda Sökeli öğrencilerden çevreci etkinlik

21:24 - Gündem

Türkeli’de Zimari Göleti temizlenecek

20:09 - Gündem

Van semalarında yılın son hilal manzarası

19:49 - Gündem

Nilüfer’de Yaylacık’a yeni yaşam alanı

17:51 - Gündem

Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

17:41 - Gündem

Günün Manşetleri

Muğla Büyükşehir’den yerel kalkınmaya katkı

12:55 - Ekonomi

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim