?>

Göztepe Başkanı Ankersen’den taraftara mesaj

Göztepe spor kulübü başkanı rasmus ankersen, sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesaplarından taraftara bir mesaj yolladı. Ankersen, 100. Yaştan geri sayım yapmaya başladıklarını ve unutulmaz bir yıl olması için çok çalışacaklarını ifade etti.

Spor - 2 yıl önce

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen, sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesaplarından taraftara bir mesaj yolladı. Ankersen, 100. yaştan geri sayım yapmaya başladıklarını ve unutulmaz bir yıl olması için çok çalışacaklarını ifade etti.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, bu akşam gerçekleştireceği dev organizasyonla 99. yaşını Güzelyalı Sahili’nde kutlamaya hazırlanıyor. Sahilin çeşitli noktalarında çocuklar için yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirecek ve saat 20.30’da DJ Borakhan’ın müzik gösterileri başlayacak. Her yıl olduğu gibi yine binlerce Göztepe taraftarının yer alacağı organizasyonda saatler 22.00’yi gösterdiğinde Susuzdede Parkı’ndan atılacak ilk işaret fişeğinin ardından meşale şov başlayacak. Geceyi meşalelerle aydınlatacak futbolseverler, daha sonra havai fişek gösterileriyle coşacak. Göztepe’nin 99. yıl organizasyonunda geçen sezon sarı-kırmızılı tribünlerin Gürsel Aksel Stadı’nda her maç öncesi söylediği, tüm Türkiye’ye yayılan Medcezir şarkısını seslendiren ünlü sanatçı Levent Yüksel, meşale şovun ardından saat 22.15’te Güzelyalı Sahili’nde konser verecek. Göztepe yönetimi ve il protokolü, kutlamaları denizden takip edecek. Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen de, sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesaplarından taraftara bir mesaj yayımladı.

Ankersen’in mesajı şöyle:

“Herkese merhaba, Göztepe camiasının 99. yaş gününü kutluyoruz. Bugün neyi savunduğumuzu, ne için mücadele ettiğimizi kutluyoruz. Göztepe camiasının tutkusunu ve ruhunu kutluyoruz. Aynı zamanda 100. yıl için geri sayıma başlıyoruz. Bu yılın herkes için unutulmaz bir yıl olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Desteğiniz, tutkunuz ve kulübe olan bağlılığınız için herkese teşekkür etmek istiyorum. Eminim ki gelecekte hep birlikte özel anlar inşa edeceğiz. Harika bir doğum günü dilerim.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

İlgili Haberler

Melikgazi Kayseri Basketbol: 91 - Darnadel Çanakkale Belediyespor: 72

00:38 - Spor

Thomas Reis: "Muasaba antrenmana gelmedi, son haftalarda olanlar saygısızcaydı"

23:39 - Spor

Eskiköy: "Amacımız ligde kalmak, kupaya genç oyuncularla çıkacağız"

23:24 - Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Samsunspor: 2 - Eyüpspor: 1 (Maç sonucu)

22:26 - Spor

Ömer Atiker: "Sezon sonu borç tahminini 2 milyar 400 milyon TL olarak öngörüyoruz"

22:14 - Spor

Günün Manşetleri

Hasta ziyaretinden dönerken annesiyle kurşunların hedefi oldu

16:59 - Asayiş

Ölümlü sarı serum olayında ilk duruşma görüldü

16:50 - Asayiş

FETÖ’ye üye olmaktan aranan şahsı polis yakaladı

16:29 - Asayiş

Bakan Kacır’dan Libya’ya taziye mesajı

15:48 - Genel

Eski komşusunu vuran kadın: "Evlenme isteğimi reddetti, vurdum"

15:37 - Asayiş