?>

GSİAD’DAN MARMARİS’TE BİR İLK

  Galatasaraylı İş İnsanları Derneği (GSİAD), 2024-2025 sezonunda hem Trendyol Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Galatasaray Spor Kulübü için Marmaris’te büyük bir kutlama organizasyonuna imza attı.

Marmaris - 14 saat önce

Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı takımı unvanını elde eden Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu, unutulmaz bir etkinlikle kutlandı.

 Organizasyonda, kazanılan iki büyük kupanın da Marmaris’e getirilmesi dikkat çekerken, geceye sanatçı Altay damgasını vurdu. Altay, seslendirdiği şarkılarla kutlamalara renk kattı, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

 Etkinliğe, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bora Bahçetepe, ilçe protokolü ve çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.

 Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya “Galatasaray camiasına gönül vermiş değerli dostlar, bugün sizlerle bu heyecanlı ortamı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. İstanbul’dan ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Sayın başkanın ‘Seneye tekrar kutlarız’ sözlerine katılamasam da bunu da ifade etmek istiyorum. İnşallah seneye şampiyon biz oluruz. Tabi ben Marmaris Kaymakamı olarak bu tür organizasyonları çok önemsiyorum. Çünkü Marmaris’in huzurundan, mutluluğundan ve asayişinden sorumluyum. Son günlerde bazı olumsuz paylaşımlarla zor bir süreçten geçtik. Ancak sizlerin enerjisi, güler yüzü ve bu güzel atmosferle Marmaris’e yeniden pozitif bir hava katacağınıza inanıyorum. Bu sevince ortak olmak için bu gece burada olmaktan onur duyuyorum”sözlerini ifade etti.

 Gecede konuşan Galatasaray Spor klübü yönetim kurulu üyesi Bora Bahçetepe” Geçtiğimiz günlerde düşündüm; Ali Sami Yen abimiz, bundan tam 120 yıl önce, birkaç sınıf arkadaşıyla birlikte Galatasaray Lisesi’nde temellerini attığı bu kulüp, bugün dünyanın dört bir yanında kutlanan, 40 milyonun üzerinde taraftarı olan dev bir camiaya dönüştü. Ne mutlu bize ki bu büyük kulübün birer neferiyiz. Ne mutlu ki sizler gibi yüreği sarı-kırmızı atan, vefalı taraftarlara sahibiz. Sizlerden aldığımız güç ve enerjiyle, bizler de Galatasaray’ı her zaman en önde, en ileride tutmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

GSİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen

Gecenin mimarı Marmaris GSİAD başkanı İlyas Aktaş “ Bugün bizim için çok kıymetli ve çok önemli bir gün.

Bu oluşuma 1 yıl önce başladığımızda, aslında tam da bu anın hayalini kurmuştuk. Ve şimdi, o hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dediğim gibi, Marmaris’te bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bizi burada çok güzel bir kutlama bekliyor. Gelen, katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum” sözlerini ifade etti.

 Organizasyon, hem Marmaris halkı hem de Galatasaray camiası için unutulmaz bir kutlama olarak hafızalarda yerini aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

Marmaris’te 14 eğlence mekanı kapatıldı

2025-06-14 19:44 - Asayiş

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

İlgili Haberler

MARMARİS FLARMONİ DERNEĞİ BAŞKANI AHMET ALTINÖZ HAYATINI KAYBETTİ

12:54 - Marmaris

TURİZM VE TATİLCİLER: 'MARMARİS GECE HAYATINDAN FAZLASI VAR'

16:48 - Marmaris

MARMARİS KAYMAKAMI NURULLAH KAYA ÇETİBELİ ALİ FİKRET BİLGİN İLK VE ORTAOKULU KARNE TÖRENİNE KATILDI

13:57 - Marmaris

MUĞLA’DA TURİZM GÜVENLİĞİ KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13:05 - Marmaris

KAZADA YARALANAN TURİSTE İLK MÜDAHALE CANKURTARANDAN

10:14 - Marmaris

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş